Mi jut eszedbe az őszről? Színes falevelek, vadgesztenye? Dobd félre ezeket a gyermeki gondolatokat, mert itt és most férfiakról lesz szó. Őszülő halántékú, sármos férfiakról, akiknek nem ártott az idő, és a koruk előre haladtával csak érett férfiasságuk. Következik a deresedő hajú férfiak galériája!

1.  George Clooney

clooney_1clooney_2clooney_3

  1. május 6. (Egy napon született velem, csak kicsit korábban. Sebaj, elnézném neki, ha felhívna.) Kétszer nősült, kétszer kapott Oscar-díjat, háromszor Golden Globe-ot. Állítólag nem nősül többet. Reggelente, amikor betölti a konyhát a kávé illata, gyakorta eszembe jut a Nespresso reklám és ő.

 

2. Arnold Schwarzenegger

schwarzenegger_1schwarzenegger_3schwarzenegger_2

1947. július 30. (Hmmmm….) Testépítő és sportemberi kvalitásait jobban kedvelem, mint a politikusit. Az „osztrák tölgy” gyors rohammal és nagy sikerrel törte össze a női szíveket. Eltökélt Európaiként megmutatta mekkora karriert futhat be egy egyszerű, de céltudatos fiú.

 

3. Patrick Swayze

swayze_1swayze_3swayze_2

1952. augusztus 18. (2009-ben elköltözött az örök táncparkettre.) Egy keményfejű ír, aki az anyatejjel szívta magába a táncot. Persze, hogy a Dirty Dancingos és a Ghost-os fickó! 1991-ben a People a legszexibb élő férfinak választotta. Ha ma is ilyen fiúk járnának a tánciskolákba, újra divatbajönne a tánciskola

 

3+1. Russell Crowe

curt_russel_3  russel_c3russel_c_1

  1. április 7. Kicsit angol, kicsit norvég, kicsit maori. Tulajdonképpen  a szíve teljes meggyőződésével zenész, de Oscar-díjas színészként ismerjük. Hat évesen dugta először az orrocskáját el egy forgatásra, ahol a szülei dolgoztak, azóta 27 színész-díjat őrizget otthon. Manapság csodás családapa, nagyszerű férj. Nekem bejön…