Pasztell árnyalatok, kellemes, puha anyagok, érdekes apró részletek… A Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ilyen darabokat találunk, amelyekkel új színt, és igazi tavaszi üdeséget csempészhetünk a ruhatárunkba, és a mindennapjainkba is! Akár teljesen új szettekre, akár csak néhány új darabra vágyunk, biztosan találunk majd tökéletes megoldásokat – a kínálatban akár 52/54-es méretig válogathatunk a szebbnél szebb darabok közül!

Lezser elegancia, és kényelem – a sötétkék és szürke színben kapható lezser nadrággal épp ezeket ölthetjük magunkra! Puha, laza anyagának köszönhetően bármikor kellemes viselet, miközben az alkalmazott speciális festési és mosási eljárásnak köszönhetően a szürke színű verzió esetén minden darab egyedi, különleges vintage hatású színt kap! A normál szabásvonalú nadrág oldalvarrását mutatós, ezüstösen csillogó szalagbetoldás díszíti, széles, rugalmas derékrészén pedig rejtett húzózsinór, és az oldalsó díszítéssel azonos színű megkötő található a bőség szabályozásához. A formatartó nadrágon két bevágott zseb is van, így a legfontosabb apróságoknak is mindig találunk majd helyet, ha ezt a darabot választjuk!

A kínálatból lágy esésű, viszkóz-sztreccs anyagból készült jersey nadrágot is választhatunk, amit zöld, és lilás-bordós mintázattal is megvásárolhatunk! A széles, gumis derékrész igazán kényelmes, rakott ráhajtásainak köszönhetően pedig mutatós is egyben, miközben a nadrágszárak végein található rávarrt szegély szintén feldobja az amúgy egyszerű nadrágot, és lezser illeszkedést biztosít. A nadrágon két bevágott zsebet is találunk, bő szabásának köszönhetően pedig a melegebb napokon is kényelmes viseletet biztosít majd!

divat
A nadrágok mellett különféle fazonú, anyagú és stílusú felsők közül is rengeteget találunk a kínálatban! A világoskék alapon fehér nyomott mintás, valamint sötétzöld színben kapható tunikablúz kellemesen puha pamut-viszkóz anyagból, biopamuttal készült, így igazán kellemes és bőrbarát viselet! Kerek nyakkivágásán V alakú nyílás és behajtás, hátul pedig húzott hátszegély és a nyakrésznél található, mutatós fémlemezke díszíti. Egyenes alsó szegélyén kis oldalhasítékok, a mellrészen pedig szűkítővarrás található, így ez a normál szabásvonalú felső mégis izgalmas részletekkel dobja fel a megjelenést! Hosszú ujjait könnyedén felhajthatjuk, és ezüstösen csillogó pánttal rögzíthetjük, így biztosan minden esetben a legkényelmesebb módon viselhetjük majd!

Szintén egyszerű, mégis izgalmas apró részletekkel gazdagított darab a félhosszú ujjú, csíkos felső, amely zöld/fehér, és piros/fehér csíkozással találunk meg a kínálatban. A különösen puha pamut-sztreccs anyagú felső szintén biopamuttal készült, csónak alakú nyakkivágással, amelyet mindkét oldalt betoldások díszítenek – így ez a szimpla, enyhén karcsúsított szabású felső is különlegessé válik! Emellett elöl, az alsó szegélynél mutatós fémlemezke is díszíti ezt a laza, mégis minden helyzetben nyugodtan bevethető darabot!

A karcsúsított szabású darab után jöjjön egy bő, lezser, mégis igazán elegáns darab: a szövetbetéttel ellátott, fehér pólóblúz igazán mutatós, megoldásokat vonultat föl: a nyakkivágásnál és a vállvarrásnál ezüstösen csillogó szegélyek díszítik, elöl pedig szövött betét és mutatós osztóvarrások biztosítják, hogy egy ilyen egyszerű, fehér darab se olvadjon a tömegbe. A hátrész, az ujjak és az oldalsó részek lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagból készültek, lekerekített alsó szegélye pedig hátul hosszabbra szabott. A nagyméretű hatást az ejtett vállak, és a csónak alakú nyakkivágás is fokozzák, így egy igazán különleges, egyszerre visszafogott és feltűnő darabot tudhatunk a magunkénak, ha ezt a felsőt választjuk!

A szürke, V-nyakú felső hasonló, legalábbis annyiban, hogy az elsőre egyszerűnek tűnő darab néhány apró, ám különleges részlettel válik feltűnővé a mindennapokban! A lágy esésű viszkóz-sztreccs anyag az ejtett vállakkal igazán kényelmes és kellemes viselet, amihez a normál szabásvonal is hozzájárul. Elöl, a nyakkivágáson ezüstösen csillogó, mutatós szalag díszíti, ami azonban nem csupán a kivágást öleli körül, hanem lent összeérve egy vastagabb díszcsíkként végigfut a felső elején, egészen az aljáig, így biztosítva igazán esztétikus hatást és kellemes megjelenést a viselőjének!

Szürke és zöld színben találjuk a kínálatban a mintás, rövid ujjú felsőt, amelynek elejét nagy, csillogó levélminta díszíti. A speciális színezési és mosási eljárásnak köszönhetően minden darab egyedi, különleges vintage hatású, miközben a puha pamut-Lenzing Modal® anyagnak – és a felhasznált biopamutnak – köszönhetően kellemes viseletet biztosít. A hosszabbra szabott hátrész alsó szegélye lekerekített, ejtett vállú ujjai, a hátoldalon található mutatós osztóvarrás és a kerek nyakkivágáson található széles szegély pedig gondoskodnak a laza, fiatalos megjelenésről.

Az egyszerűbb, egyszínű darabok kedvelőinek tökéletes választás lehet a padlizsán és zöld színben kapható, bő szabású rövid ujjú póló, ami remekül kombinálható hasonlóan egyszerű nadrágokkal és szoknyákkal, de egy érdekesebb, figyelemfelkeltő mintájú, vagy szabású nadrág esetén is tökéletesen passzol majd a szettbe. A hátul osztóvarrással díszített póló ejtett vállú ujjakkal és kerek nyakkivágással rendelkezik, rugalmas alsó szegélye pedig optimális illeszkedést biztosít.

Hasonlóan egyszerű darab a menta és szürke színben kapható félhosszú ujjú felső is, ami különösen puha pamut-sztreccs anyagból készült, kiemelkedően magas biopamut tartalommal, így különösen kellemes, bőrbarát viselet a mindennapokban! Az enyhén karcsúsított szabású felső bármilyen szettben megállja a helyét: akár farmerhez, akár elegánsabb nadrághoz, szoknyához keresünk valamilyen visszafogott felsőt, ez a darab biztos beválik majd, hiszen egyszerű és kényelmes, így bármikor számíthatunk majd rá!

Hűvösebb napokon jól jöhet egy csinos kardigán is, amit szürke és sötétkék színben találunk meg a kínálatban. A különböző színű fonalak miatt melírozott hatású darab kellemes, puha, kevert pamutanyagból készült, hátul a nyakrésznél kis fém díszítéssel. A világosszürke darab nyakkivágását elöl olyan ezüstösen csillogó szalag díszíti, ami már több ruhadarab esetén is látható volt a felsőknél, így akár ezekkel, akár más darabokkal kombinálva kellemes megjelenést biztosít. Az elöl nyitott kardigán normál szabású, és közepes hosszúságú, nagyjából a csípőig ér.

A kínálatban bőven szerepelnek különböző ruhák, és hosszabb kialakítású felsők is: a zöld mintás hosszú ujjú felső épp ilyen darab, ami lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagának köszönhetően mindig biztosítja a kényelmet. A kerek, húzott nyakkivágásban (amelyet egy kis V-kivágás dob fel) és az ujjszegélyeken színben passzoló zöld betoldás található, így ez a tunika a zöld szín, és a hosszabban szabott felsők kedvelőinek biztosan igazán tetszik majd, de mivel nagyon jól kombinálható bármilyen farmerrel is, így valószínűleg mások figyelmét is felkeltheti.

Zöld-fehér csíkos mintával kapható a félhosszú ujjú jersey ruha, ami bőrbarát, tiszta pamutból készült, enyhén A-vonalú szabással biztosít előnyös megjelenést viselőjének. Az ujjak végén rögzített felhajtás található, két oldalsó zsebében pedig elférnek a legfontosabb apróságok a mindennapokban. A ruha tökéletes választás a melegebb napokon is, hiszen a kellemes pamutanyag még ilyenkor is biztosítja a jó közérzetet és a kényelmet, akárhova is tartsunk!

Más szabású, padlizsán színben kapható jersey ruha is szerepel a kínálatban, ennek rövidebb, félhosszú denevérujja, és csípőmagasságban, valamint a nyakkivágásban és az ujjvégeken is rugalmas szegélye van. A rávarrt szoknya és a felső rész is biopamuttal készült, alsó szegélyét pedig mutatós fémlemezke díszíti. A sötétebb, és az egyszínű darabok rajongói biztosan alaposabban is szemügyre veszik majd ezt az egyszerű darabot, amit apró kiegészítőkkel, egy nagyobb lánccal, vagy egy színes sállal bármikor szinte teljesen meg lehet újítani, és egészen más stílusban viselni az alkalomhoz, és a hangulathoz illően!

Rugalmas, kevert viszkóz anyagból készült a sötétkék és szürke színben kapható ruha, ami a padlizsánszínű darabhoz hasonlóan nagyon jól variálható a különféle kiegészítőknek köszönhetően, de emellett önmagában is tartogat érdekes, figyelemfelkeltő megoldást a derékmagasságban található csomós kialakítással, ami előnyös, nőies sziluettet kölcsönöz a viselőjének. A félhosszú ujj, a szolid, kerek nyakkivágás és a nagyjából térdig érő hossz az egyszerű megoldások sorát erősíti, ahogy a normál szabás is, így ezt a ruhát valóban a hozzá választott kiegészítőkkel lehet minden egyes alkalommal akár teljesen új darabként viselni!

Az egyszerű darabok után zárásként érkezzen egy igazán különleges apró részleteket felvonultató igazi tavaszi-nyári aduász, a világoskék csíkos ingruha, ami enyhe A-vonalú szabásával és mutatós megkötőjével vonja magára – és még inkább viselőjére – a figyelmet! A teljes egészében biopamutból készült darab tökéletes választás a melegebb napokon is, hiszen kellemesen könnyű szövött anyaga ilyenkor is kellemes viseletet biztosít. A felhajtható ujjak pánttal rögzíthetők, emellett a mellrészen található szűkítővarrás, a rávarrt mellzseb és az alsó szegélyen található kis oldalhasítékok is érdekes apró részletek, amelyek önmagukban nem különösebben feltűnőek, mégis gondoskodnak az előnyös megjelenésről. A figyelemfelkeltőbb részletek közé a mutatós, kontrasztszínű díszszegélyek tartoznak a gomboláspánton, a megkötőn az ujjat rögzítő pántokon.

teljes heti kínálatban természetesen minden kategóriában még több csinos, jól kombinálható darabot találunk, így érdemes átböngészni az összes lehetőséget, akár a teljes ruhatár felújítása a cél, akár az, hogy néhány darabbal feldobjuk a már meglévő szettjeinket. Nadrágok, felsők, blúzok, tunikák mellett különféle ékszerek és egyéb kiegészítők is szép számmal szerepelnek a kínálatban, kattintsunk hát, és merítsünk inspirációt a megújuláshoz!