Jól átgondolt ruhatárral boldogabb lehetsz!

Csak olyan holmi lesz a szekrényedben, amire szükséged van. Amikor utazol, egy pillanat alatt átlátod, mire van szükséged. Egységes stílust tudsz kialakítani, amihez céltudatosan tudsz új darabokat választani. Nézzük, mire van szükséged!

ff

1. Fekete nadrág. Nagyszerűen variálható alapdarab, ami épp úgy megállja a helyét egy elegáns, mint egy lazább viseletet igénylő helyzetben.

2. Fekete szoknya. Máris egy másik fontos alapdarabod van. Lehetsz merész a szoknya megválasztásakor. Lehet egy önmagában érdekesen hurkolt vagy éppen fényes anyagból.

3. Fehér ingruha. Válassz olyan fazont, amit szívesen hordasz majd, és jól illik hozzád. A kiegészítők gondoskodnak majd a túl fegyelmezett hatás oldásáról.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

ff2

4. Fekete felső. Az egyszínű fekete soha nem megy ki a divatból. Visszafogott, és elegáns. Tartást sugall, kis zárkózottságot, és még inkább hangsúlyt ad a kiegészítőknek.

5. Fekete-fehér csíkos fölső. Ez a darab az egyik legmozgalmasabb. Ez számít majd hétköznapinak vagy lazábbnak, mint fehér ceruzával írni fekete papírra.

6. rövid fekete zakó. Legyen könnyű anyagból és nőies szabásvonalú. Válassz olyant, amiben érzel egy kis vagányságot vagy rád jellemző egyediséget.

ff3

7. Fehér vagy bézs félhosszú, átmeneti kabát. Ez ad keretet a viseletednek. A színe miatt érzékeny, de ez egyfajta nőies törékenységet is kölcsönöz viselőjének.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

8. Kis fekete táska. Ez az alkalmi vagy bulizós darab. Ezt akkor viseld, amikor tényleg néhány dologra van csak szükséged. Inkább csak szükséges, de nem mellékes kellék.

9. Nagy barna táska. Ez a munkás, dolgozós, tanulós. Ebbe beférnek az A4-es füzeteid és az ebéded is. Sőt, egy regiment olyan kellék, amire szükséged van.

ff4

10. Kis fekete cipő. A kis fekete táska barátja, vagy a fekete nadrág, fekete első kombóé. Ha egyszer megveszed, sokat fogod viselni.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

11. Barna cipellő. A barna táska vagy például egy barna kendő társa. Egyre lazább vagy, érzed?

12. Nagyon nőcis barna cipő. Ennél a darabnál lehetsz bevállalós. Kész is a ruhatárad!

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: