A nők ugyan nem pusztán a férfi öltözéke alapján döntenek, amikor párt választanak, de azért ez is nagyon fontos szempont az első randin. Szinte biztos, ha az első randevún nem figyelsz oda, hogy mit és hogyan viselsz, kevés esélyed van az adott hölggyel egy újabb találkozóra. A nők többségének azért lényeges az öltözködés és nagyon is odafigyelnek a férfiak öltözködésére. Már tanulmányok is íródtak ezzel kapcsolatban, amelyek arról számoltak be, hogy a nők igenis vonzónak tartják a jól öltözött férfiakat. Valahogy jobban bíznak egy olyan férfiban, aki odafigyel az öltözködésére, akinek fontos a megjelenés. Miért is gondolják úgy a nők, hogy egy jól öltözött férfi többet tud nekik nyújtani? Miért is szeretik a nők a divatosan öltözött férfiakat? A cikkben 5 választ is adunk erre az egyszerű kérdésre. Ezért is fontos, hogy a férfiakat is érdekelje valamennyire a férfi divat.

  1. A jól öltözött férfi, vonzó

A nők szemében nem csak vonzó, hanem egyenesen szexi az olyan férfi, aki ad magára, aki egy kicsit is ért a divathoz, aki ismeri a saját egyéniségét és stílusát és ennek ismeretében öltözködik.

  1. A divatos férfivel jó mutatkozni

Mivel a nők imádják a divatot, így szeretnek szép ruhákban nyilvánosság előtt megjelenni. Szeretnek is ruháról beszélgetni, imádnak vásárolni és szeretnek jól is kinézni. Éppen ezért azt is szeretik, ha a partnerüknek is fontos a megjelenés, hiszen egy divatos férfi nem csak vonzó, hanem jó érzés az ismerősöknek és a barátoknak bemutatni.

  1. A nők szeretik a magabiztos férfiakat

Ha jól érezzük magunkat, ha nem feszengünk a ruhában, amit viselünk, akkor ez magabiztosságot kölcsönöz nekünk. Márpedig a nők odáig vannak a magabiztos, határozott férfiakért. Hiszen ösztönösen is olyan párt, olyan férfit keresnek, akire támaszkodhatnak, akire felnézhetnek. A megfelelő öltözettel el lehet érni, hogy bízzunk saját magunkban. Ez az önbizalom pedig azt is elősegíti, hogy a kiszemelt hölgy pedig bennünk bízzon.

  1. Az ízléses férfi nem csak az öltözködés terén az

A nők jól tudják, hogy az a férfi, aki ízlésesen öltözködik, nem csupán az öltözködés terén kifogástalan. Az ilyen férfi általában jó döntéseket hoz és a nők számára ez is lényeges szempont a párválasztás során.

  1. A divat és a modern gondolkodás

A nők nem kedvelik azokat a férfiakat, akik nem haladnak a korral. Hiszen a világ is folyamatosan változik, így nekünk, embereknek is változnunk kell. A divat is mindig módosul, így az a férfi, aki legalább egy kicsit is divatosan öltözködik, biztos, hogy pozitívan reagál a világ változásaira is. És ez is lenyűgözi a nőket.