Szerintem ez még nincs meg neked

Olyan szokatlan ajándékokat kerestünk, amely tuti, hogy nincs meg minden férfinak, de nagy eséllyel örülne neki. Nem túl komolyak, és mind az ivással vannak valamilyen formában kapcsolatban. A beststuff.hu oldaláról válogattunk.

  1. Söröspohár

Tréfás kedvű üvegtervező alkotása ez a vicces söröspohár. A forma játékával szépen egészülnek ki és érvényesülnek a sör élvezetének klasszikus elemei. Az aranysárga szín… A buborékok lassú játéka… A hófehér hab finom dunnyhafelhői… A várható ízek hűsítő élménye… Engem mindig lenyűgöz ez a mozgalmas mini-színház. Ennél a pohárnál ez az élmény egészül ki, ezzel a csöpp vizuális játékkal.

Ára: 4490 forint.

konyha4

2. Polip teafilter

A férfiak nem szeretik a cuki dolgokat – joggal -, de ez most nem az. Búvárok számára különösen kedves utalás így, tél derekán. A polip színében és formájában is megállja a helyét egy férfi reggeli teásbögréjében. Amiről érdemes gondoskodni – ha még nincs – az az üvegpohár, ahol jól érvényesül az új kis kedvenc. Az átlátszatlan falú bögréből kiemelve is vidáman csücsülhet a reggeli végéig az asztalon.

Ára: 2990 forint.

konyha1

3. Titanic jégkockakészítő

A jégkészítés hálás alkotás télen-nyáron. Formavilága kimeríthetetlen. Itt most egy olyan téma feldolgozása történt meg, amihez mindannyiunknak vannak – ha nem is saját – emlékei. A romantika kedvelői épp úgy élvezhetik mint a hobbi sarkkutatók. Hatásos és meghökkentő elem egy békésen hullámzó pohár italban.

Ára: 1690 forint.

konyha3

4. Üzenő bögre

Első ránézésre egy kicsit érzelmesebb a fenti ötletekhez képest, de ki lehet domborítani a férfias oldalát. Az üzenet lehet emlékeztető egy feladatra, és ezzel máris a praktikum vizeire hajóztunk. A fehér-fekete kontraszt pedig tipikusan értékelhető férfiként. Végre nem a virágos, mintás, figurás bögrében kapja a reggeli kávét!

Ára: 1590 forint.

konyha2

5. Jég felespohár készítő

Új területre érkeztünk, a röviditalok kemény világába. A behűtött, üveg felespohár helyett itt, egy hiánypótló darab, amit a végén boldogan el lehet hajítani. Női szemszögből: nem kell elmosogatni az apró pohárkákat. Ebben garantáltan optimális hőmérsékletű a rövid, és fagyasztáskor a képen látható növénykékkel szépen bolondítható.

Ára: 1590 forint.

konyha5