A kisfilmek amelyek megosztásával népszerű leszel

1. A YouToube új felfedezettje a Zállatorvos, akinek frenetikus humora és kellemesen alapos szaktudása juttat közelebb minket a tudáshoz. Például ahhoz, hogy mi a különbség a baktérium és a vírus között.

A történet azon a feltételezésen alapul, hogy sok év biológiai tanulmányok és több ezer elolvasott egészségügyi internetes oldal után se tudjuk, mi a különbség a kettő között. Lássuk be, nem alaptalan a gyanúsítgatás. Ha mégis tudod, akkor is megéri megnézni!

A humora kellemesen élvezhetővé teszi a magyarázatot. Ha pedig már humort olvasol, miért ne lehetne az tudományos is egyben? Vagy épp fordítva!

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

Íme a filmecske!

2. A tudományos mémek egy ideje már hódít szellemes karikatúráival és anyagaival, de a Mikulásosat lehet, hogy még nem láttad. Természetesen meg fogsz lepődni! Semmi sem az aminek látszik, és a poén az hogy ez egyáltalán nem poén.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

Tehát nem kell mindennek poénnak lenni, mert épp annyira megérinti a másikat és nyomot hagy az odafigyelés.

https://www.facebook.com/TudomanyosMemek/?fref=ts

3. Egy áruházlánc reklámja, és erősen indul, de mégiscsak a szeretetről és vidámságról szól! Kár lenne kihagyni! Újra kiderül, hogy együtt lenni a legértékesebb.

De nem mindegy, hogy mikor és milyen áron. Akinek lelkiismeretfurdalása van a szüleivel szemben, ne nézze meg. Vagy épp, hogy ő igen? Eh, dönts el te!

3+1. Az utolsó kisfilm a tökéletességről szól. Az a fontos, hogy a forgatókönyv megvalósuljon, hogy a saját elképzeléseink teljesüljenek, vagy észrevesszük a másik vágyait?

Elsősorban a gyerekekről szól az alábbi kisfilm, de akár felnőttek is szerepelhetnének benne az ő helyükön. Szóval figyelj a másikra, és éljen a mosogatatlan edény!

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Ennél megnyugtatóbb üzenetre egyetlen háziasszonynak sincs szüksége, aki úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az elvárásoknak, a tökéletes anyai és háziasszonnyi szerepeknek az ünnepek alatt. A férfiakra ez épp úgy érvényes!

Az igazság a szemünk előtt, csak egy picinykét odébb van. Íme!