Új animációs film a mozikban – Éld át te is Cápi kapitánnyal a világraszóló tengeri kalandokat!

December 27-től mutatják be a mozik azt a animációs filmet, aminek főszereplője egy fiatal hajóskapitány, Cápi, akivel izgalmas kalandok történnek a tengeren.

Nincs jobb, mint az ünnepek után a családdal együtt egy közös mozizást beiktatni. A német gyártású animációs film biztos, hogy a gyerekek kedvence lesz, hiszen egy percre sem lehet másra figyelni, csak a sodró lendületre, ami az egész mesét átjárja. Cápi kapitány ugyanis egy kalandos vizekre evez, amikor hajójára legénységet toboroz. Egy ügyes tolvaj mellett felvesz magához egy ismeretlen lányt is, aki a tengernagy lánya és gonosz apja elől menekült Cápi hamarosan kihajózó csapatába. Természetes a tengernagy rájön, hogy lánya a különleges kis csapattal tartott és Cápi és hajója után küldi a saját flottáját. Van itt tengeri csata, gyors és cseles menekülés, egy különleges kincses sziget, és egy csapat rák, akik egy értékes kalózkincset őriznek.

A Hét tengeren átívelő történet tele van vicces beszólásokkal, hiszen Cápi hajóján utazik egy majom, és egy vérmes papagáj is, akik nem restek segíteni kapitányuknak, ha bajba kerülnek. De azt, hogy a tengernagy rátalál-e elszökött lányára, azt nem áruljuk el, ezt csak a moziban tudod majd meg karácsony után! Vidd el az unokaöcsidet, kislányodat, kisfiadat, keresztgyerekedet erre a mókás filmre, ami 4 éves kortól már nézhető (hivatalosan 6 éves kortól besorolást kapott), és garantált szórakozást 73 perces szórakozást nyújt.