A Mikulás is leejtené a zsákját, ha meglátná ezeket a pasikat! Karácsonyi partikra, gyermekek és barátok szórakoztatására azonban kiváló.

Arra csak tippem van, hogy a egy állófogadás vagy ebéd eltévedt morzsái hogy néznek ki a díszek között. De kezdjük az elején!

Meg kell tervezni a fazont: a szakáll színét, a díszeket és azok elrendezését. Aztán kell hozzá találni egy megfelelő fickót, aki vállalja velünk ezt a jópofa kísérletet.

single4

Lehetőség van egyszerű, egyforma, egyszínű gömböket választani. Azonban lépjünk egy kicsit tovább:

single6

Itt már a dér és hópihék, mint lenyűgöző kiegészítők is szerepet kapnak. Nem beszélve a kis filc micsodákról, amelyet akár magunk is elkészíthetünk.

Aztán lehet sűrűbb vagy ritkásabb az elrendezés. Hiszen új területről van szó, lehet kísérletezni kedvünkre.

single7

Itt néhány komorabb és komolyabb darab kapott főszerepet. A karácsonyi izzósor szerintem elég eredeti, de az angyalka fajtájának kiválasztása sem mindegy.

szakall1

Fogadjunk, hogy elsőre nem gondolnál arra, hogy franciás eleganciával és karácsonyi hangulattal egyszerre felruházhatsz egy ilyen menő szakáll. Pedig igen.

szakall4

Íme máris az ellenpont. A természetes dekorációk laza egyvelege. Némi tobozka, piros bogyós termés, fenyő vagy tuja ágacska. Hát nem kedves?

szakall2

Ezt még látnod kell! Erősen bohókás. Szeretnék látni egy gyermekarcot, amikor meglátja. Vagy még inkább egy egész óvodányi gyerek arcát. És végül:

szakall3

Igen. Ő a méltó lezárása ennek a képgalériának. Méltósággal viseli Rudolf, a rénszarvas minden báját és a Mikulás méltóságát. Ezt a képet nem hagytam volna ki semmi kincsért.

Remélem elegendő inspirációt adtunk ezekkel a fotókkal, hogy valami újat csempéssz az idei karácsonyi bulik már-már megszokott hangulatába.

Hogy ki találta ki ezt a vidám karácsonyi őrületet?

Stephanie Jarstad fiatal, portlandi fotográfusnő. Elmondta, hogy nagyon jó hangulatúak voltak a fotózások. El tudjuk képzelni a kiszólásokat és megjegyzéseket. Kár, hogy nem lehettünk ott, de reméljük készült róla film.

Jarstad egyébként naptárat készít a fotókból, amit az Etsy-n értékesít, és a bevételt jótékony célra ajánlja fel.

 

Tetszett? Itt kifejezheted: