Fogyni, de mitől?

 

Nyomós érv kell ahhoz, hogy elhatározza valaki, felhagy a megszokott életvitelével és elbúcsúzik a megszokott ételektől. Idén több celeb is meghozta ezt a döntést. Apropó, a képen Magosi Zsombor fitnesszmodell izmai láthatók, de róla egy másik alkalommal írunk.

 

Tóth Vera

Cserháti Zsuzsa reinkarnációjának mondták, amikor először színpadra lépett. Ez nemcsak csodás hangjának, szakmai tudásának, hanem alkatának is köszönhető volt. Azóta Vera és testvére, Gabi nagy karriert futott be a hazai celeb csillagrendszerben. Idén mégis úgy érezte Vera, változtatni kell. Márciusban gyomorszűkítő műtéten esett át, rendszeresen edz és leadott 25 kilót.

Gratulálunk Vera!

dieta4

Gáspár Laci

Lacinak is a testmozgás hozta meg a várva várt fogyást és fittséget. Hetente ötször edz és gyúr, szigorúan diétázik. Így sikerült röpke hat hónap leadni 15 kilót és ezáltal új életet kapnia. Ismét jól érzi magát a bőrében, kevésbé fáradékony, jobban bírja a munka okozta megterhelést, utazást, éjszakázást. Újra olyan erős és fitt, mint huszonévesen.

Gratulálunk Laci!

dieta3

 

Cseke Katinka

A pécsi származású lány, Cseke Katinka megvalósította álmát és színésznő lett. Az egykor kedves, közvetlen diáklány Budapesten is azonos marad önmagával. Sorozatkarakterét sokan kedvelik. Ő mégis úgy érezte, elég volt a telt idomokból és a szuszogva megtett lépcsőjárásból. Ő is, akárcsak énekesnő kollégája, húsz kiló fölötti feleslegtől vált meg. A színésznő pajzsmirigy alulműködése miatt volt túlsúlyos. Felborult hormon háztartását Vargha-metodikával sikerült helyreállítania.

Gratulálunk Katinka!

dieta1

 

Gáspár Győző

Győzőre életfilozófiájára igaz lehetne Ady Endrének az a két kiragadott sora, hogy:  “Egy Isten sem gondolhatná szebben, Ahogy én gyermekül elgondoltam”. Nos, az őszinte és egyesen Győzike is úgy érezte, megmérettetik a nagy magyar celeb fogyásban, és bátran megdicsérhetjük az elért eredményért. A NoiZona.hu fogyási mérlegének legeredményesebb tagja lett. 55 kilótól sikerült megválnia! Sikerét szerette volna megosztani másokkal is, ezért indult a Fitbalanc 2016-os versenyen, ahol a szervezők különdíjjal jutalmazták őt és elért eredményeit. Drukkolunk, hogy sikerüljön megtartania formáját.

Gratulálunk, szép volt Győzike!

 

dieta5