Rénszarvasostól a Mikulás mintásig

Mióta láttuk Colin Firth-öt a Bridget Jones első részében rénszarvasos pulóverben, azóta tudjuk, hogy ez a viselet nem ciki csupán feltűnő, esetleg meghökkentő. Körbenéztünk a felsők és ruhák piacán, hogy milyen választási lehetőségünk van, ha kevésbé provokatív darabot választunk, és nagyon kellemes meglepetés ért.

1  Bridget Jones első történetében a rénszarvasos kötött pulóverben belépő C. F. többünk ereiben megfagyasztott a vért. A háziasított lord mégis méltósággal és némi elnézéssel viselte az “anya kedvenc fia vagyok” darabot. Filmtörténetei pillanat, amit a romantikus sztorik kedvelői nem felejtenek.

ruha12

 

2. Ez is ő, de egy másik eredeti kötött pulcsi. Nagyon aranyos 3D-s, hópihés, hóemberes darab. Ügyesen kötő hölgyek számára talán nem is olyan ördöngös elkészíteni. És a kedvükért szerintem viselni is fogja a megajándékozott. Korosztálytól függetlenül… Azt hiszem.
ruha11

3. Ez egy nagyszerű ötlet: egyszerű, kényelmes szabásvonal, és az anyag motívuma adja a hangulatát. A decens fekete alapon kedves játékosság érződik át. Kétségtelenül szezonális ruha.

ruha2

4. Nem ez az utolsó rénszarvasos darab, amit mutatunk. Kifejezetten aranyos. Ha íróasztal takar, akkor csak a kedvesen kérő rénszarvas fej látható némi aganccsal. A hópihék kedvesen szállingóznak közben…

ruha10

5. Ez már egy bevállalósabb pulcsi. A tengerimalac, mint az ünnepkör állata… Ráadásul Mikulás sapkában. Sőt, hogy még a sapka végén vidáman ugrabugrál minden lépésnél egy huncut, hófehér bojt. Kétségtelenül bevállalós karaktere van, aki erre szavaz. Cuki!

5. ruha8

7. Na, itt a másik rénszarvasos. Piros alapon szimmetrikus arany elegancia. Kifejezetten visszafogott. Bár a huncut nyakkivágás lelket lehet bele, és rafinált az alja is. Erre a fazonra van még két ötletünk!

ruha1

 

8. Ő lenne az egyik. Ha lehet ez a föntinél is szerényebb. A részletgazdag, de mégis sematikus koszorú a masnival… Nekem tetszik!

ruha5

9. Wow! Egészen új élmény ezzel a mintával. Az utalás a fagyöngy alatti csókváltásra, mint az örök szerelem szimbóluma… egyértelműen romantikus.

ruha3

10. Ajjaj, megint rénszarvas. Ám kifejezetten modern mintával. Ha nem is Victor Vasareli-s, de mindenképpen újkori megfogalmazás.

ruha4