Az irodákat nem mindig a modern dizájn jellemzi, de azért lássuk be, sokkal jobb egy olyan környezetben dolgozni, ahol kellemesen érezzük magunkat, ahol nem csak az alapvető eszközök állnak a rendelkezésünkre, hanem olyan dekorációs elemek is helyet kapnak, amelyekre ránézve kicsit jobban érezzük magunkat, kicsit kizökkenünk a munka monotonitásából.
A parafa képek és parafa táblák stílusos kiegészítőivé is válhatnak az irodánknak. A parafára akár képet, papírlapokat is erősíthetünk. Rajszögekkel fontos információkat is kifüggeszthetünk azon, így mindenképpen érdemes egy ilyen parafa táblát beszerezni az irodánkba. Mi most 5 lehetőséget is bemutatunk, hogy mire is lehet használni még ezeket a parafa táblákat.
1. Az egész falat is beboríthatja
Léteznek olyan munkák, amelyek során sok-sok információt kell a fejünkben tartani. Miért ragasztanánk össze a falat, ha van lehetőség arra is, hogy egy egész falrészletet parafa borítson? Ennek a falnak a közvetlen közelében is elhelyezhetjük az irodai asztalunkat és székünket, így akármikor születik is meg egy-egy világrengető ötletünk, csak annyi a dolgunk, hogy egy papírlapra leírjuk, majd egy rajzszöggel felerősítsük azt a falra.
2. Több parafa tábla az irodában
Mindenkinek ismerős lehet, hogy az irodában van egy parafából készült hirdetőtábla, de annyi minden van azon összezsúfolva, hogy kedvünk sincs odamenni és kibogarászni azon az aktuális hirdetéseket. Miért ne lehetne több, kisebb parafa tábla az irodában? Így mindegyiken szellősen helyezhetjük el a fontos információkat és hamarabb fel is tűnik, ha valami új infó került fel valamelyikre.
3. Irodai naptár parafa táblán
Egyes irodákban mindig történik valami, mindig vannak olyan fontos események, értekezletek, meetingek, amelyeken kötelező megjelenni. Azonban az embereknek a munka mellett, számos más dologgal is foglalkozniuk kell, így jól jöhet az irodai dolgozóknak egy olyan hatalmas naptár, amelyet mindenki jól láthat. Egy nagyméretű parafatábla, mint óriás naptár is működhet, és ez egy nagyszerű mód arra is, hogy bárki, bármilyen eseményt feljegyezzen arra, így nem kell telefonálgatni külön-külön mindenkinek.
4. Parafa tábla, mint a móka színtere
Az irodában dolgozunk ugyan, de a stresszt le kell valahogy vezetni. Egy hatalmas, falra függesztett parafa tábla lehetőséget ad arra is, hogy mókás dolgokat jegyezzünk fel arra. Ezek lehetnek viccek, inspiráló idézetek, vagy mókás, kollégákkal készült közös fényképek.
5. A dolgozók bemutatása
Egyes irodákban gyakran cserélődnek az alkalmazottak, vagy olyan rohamtempóban fejlődik a cég, hogy havonta újabb és újabb alkalmazottakat vesznek fel. Egy parafa tábla az új munkatársak bemutatására is alkalmas, így nem kell annyiszor bemutatni őket és elmagyarázni, hogy az illető mikor érkezett a céghez és milyen munkakörben dolgozik.