Nézzük csak, vajon az előző évben mekkora fizetéseket kellett beosztania a világ legjobban kereső férfi színészeinek. Ismét a Forbes Magazin listáját hívjuk segítségül. Az összegek a teljes és adózás előtti, teljes jövedelmeket jelentik, azaz ténylegesen ettől valamennyivel kevesebb pénzzel számolhattak.

1.  Dwayne Johnson közel 18 milliárd forintnak megfelelő dollárral gazdagodott. Az ifjú korában pankrátorként dolgozó fiatalember mára elismert színészként keresi kenyerét. A róla szóló hírek alapján elhivatottan, rendkívül sokat és szívesen dolgozik. Jó eredménnyel. Szép volt Dwayne! Gratulálunk!

dwayne_johnson_2 

2. Jackie Chan két lovat ült meg egyszerre, hiszen főleg színészként és mellette producerként is keresett, így lett az éves bevételének végeredménye közel 17 milliárd forintnyi összeg.

jackie_chan

 

3. A Harvad egyetemen végzett, három gyermekes filmcsillag 15 milliárd forintnyi bevétel elköltéséről kellett, hogy döntéseket hozzon. Ki más is lehetne ő, mint Matt Damon!

matt-damon-4-xlarge

4. A szcientológiai egyház egyik legbefolyásosabb embere Tom Cruise se sokkal maradt le mögötte a 14,5 milliárd forintos nagyságrendű apanázsával.

 

tom_cruise_1

5. A pók fóbiájáról is híres Johnny Depp zárja a sort valamivel több, mint 13 milliárd forintnak megfelelő jövedelmével.

johnny_depp_1

 

Nehéz befejezni ezt a felsorolást, de az érdekesség kedvéért, és maradva a milliárdos bevételeknél, hogy kik is követik őket: Ben Affleck és Vin Diesel. Robert Downey Jr. kevesebbet keresett, mint a korábbi három évben, amikor a lista első helyén állt, de talán idén nem esett kétségbe e miatt.