Vasárnapi hangulatban egy kicsit kegyelmezzünk a szigorúbb diétáknak, és nézzük néhány meg néhány barátságosabb alakformáló módszert.

sarka_kata_11. A testreszabott

Sarka Kata maga szabja saját igényére diétáját. Kevés szénhidrátot fogyaszt. Kedveli a rizst, zöldséget, halat, sovány csirkehúst, gyümölcsöt és néhány lassan felszívódó gabonát. Közismert Kata diétás, de finom palacsintája: rizstej, banán, tojás, zabkorpa és fehérjepor. Nem kakaót vagy Nutellát, hanem diétás lekvárt tesz rá. Kata erős akaratú lány, gyorsan át tud alakulni szigorú evéssel, edzéssel, épp ezért gyakran jo-jozik is a súlya. Igazán csak ő tudja, hogy melyik formáját kedveli a legjobban.

 

 

 

 

szabo_zsofi_2

2. A szerelmes

Persze, hogy Szabó Zsófiról van szó, aki elsősorban a szerelemtől fogyott. De ez nem számít titkos tippnek, mert mindannyian ismerjük, akik átestünk ezen a rövid- vagy hosszú lefolyású, cseppfertőzéssel terjedő betegségen. Az okozhat esetleg nehézséget ebben a speckó diétában, hogy meg kell találni hozzá a megfelelő partnert, és kitartóan fenntartani a szerelemszintet.

Zsófi lovagol, ami nagyszerű kalóriaégető, és még a léleknek is jót tesz.

 

 

 

liptai_claudia_1

3. Akit belsője vezérel

Liptai Klaudia, mint kismama speciális helyzetben van. Rá vonatkozik a kismamák óvatossága a várandóság alatti két cukorszint mérés előtt, között és után. Ezen felül a harmadik trimeszterben a bébi mellett már nem nagyon marad benne hely egy nagyobb ebédnek. A színésznő arra esküszik, őt most ez az áldott állapot tartja jó kondiban és diétán.

 

 

csernus_imre_13+1. Csernus doki

A kőkorszaki stílusú férfi, kőkorszaki diétára váltott. A paleo táplálkozásnak a hívei elsősorban energiaszintjüket növelik, és a fogyás csupán mellékhatás.