Ez a divat!

Az idei szilveszter slágere az egyberuha vagy kezeslábas. Szexi, merész, alkalmi viselet lett az egykori munkás kezeslábasból.

1 Csillogó

Ha szilveszter, akkor csillogós, lágy esésű, kacér. Ez tökéletesen megfelel ennek a leírásnak. Ne tévesszen meg a szoknya, ez bizony alul nadrág. A szabása olyan, mint a tenisz szoknyáé.

szi3

2. Hosszú

Ha hosszú, akkor elegáns is. Ez az ABBA-s lányokat idéző összeállítás könnyű viselet, finoman simul a bőrödre, nagyon kellemes viselet. A bő nadrágszár finom játéka és a szabadon hagyott vállak szexi összhatást ad.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

szi4

3. Kislányos

Kedves mégis kacér. Vagy éppen ezért kacér? A fedetlen combok feltételezik, hogy a szilveszter helyszínén nincs túl hideg vagy válassz egy testszínű magas den számú harisnyanadrágot.

szi1

4. Pirinykót szerény

Azonban a csipő hangsúlyos marad, úgyhogy szépen kiadja a formád és slankít. A v-kivágás miatt válassz szép, kebel emelő melltartót – ha szükségét érzed. De maradhatsz melltartó nélkül – egészségesen kihívó megoldás.

szi5

5. Wow!

Ebben a kezeslábasban nem maradsz láthatatlan egy pillanatig sem. Kint a boka, kint a váll, az öv hansúlyozza a csípőt… Eh, ha én ebbe mennék szilveszterezni, ha a szekrényemben lógna egy ilyen darab.

szi6

6. Rafinált

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

A formák és árnyalatok játéka szinte a tetovált meztelen testet idézi. A bokáig és csuklóig záródó szabás méginkább hangsúlyozza ezt az érzést. Dögös macskanő lehetsz ebben a szerelésben.

szi7

7. Bájos

És rendkívül szerény. Nem látszik se a derék, se a csípő. Igen ám, de kint a váll, a karok és a dekoltázs. Aki közelről az arcodba néz, az is csak a periférián látja, hogy azért ruha van rajtad. Konszolidált, titkos üzenet.

szi8

8. Színes

Játékos, vidám, nevető darab. A nyarat idézi  meleg napsárga és virágszineivel. Felszabadult és pozitív vagy, amikor ezt hordod, mentes minden kötelezőtől.

szi9

9. Hááát….  Izé… Lenge…

Ahogy mondani szokásm minek a bárányfelhőhöz is magyarázat. Ha ebben mész szilveszterezni, ne számíts rá, hogy petrezselymet fogsz árulni. Válogathatsz a férfi kínálatban.

szi10

10. Naná, hogy észrevesznek!

 

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Rafinált, mutat és rejt. Figyeld csak, a nadrág szabásban van egy kis trükk!

szi11

Forrás: domodi

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: