Fergeteges szilveszter a Palace-ban címmel találkozhatunk a hévízi Hotel Palace**** weboldalán az újévi csomagajánlattal. Ha nem tudjuk még, hogy hol szeretnénk idén szilveszterezni még időben lecsaphatunk a szálloda ajánlatára, hiszen garantáltan jól fogjuk érezni magunkat.

Sokan még november végén, sőt decemberben sem tudják, hogy hol töltsék el a szilveszter estét. Nekik tökéletes választás lehet egy izgalmas mégis pihentető kikapcsolódás és szórakozás a hévizi Hotel Palace****-ban.

A szilveszteri csomag ára tartalmaz 3 nap/2 éjszaka szállást a szállodában, egy köszöntőitalt érkezéskor, félpanziós ellátást (büféreggeli és büfévacsora) és a „Csemete erdő” gyermekjátszó használatát.
Ezeken kívül részesei lehetünk december 30-án az „Old Fashioned” revü show-nak, és december 31-én egy szilveszteri gálavacsorának, különféle programoknak és az éjféli büfé is nyitva áll majd előttünk.

A szilveszter éjszaka hangulatáról a sztárvendég Takács Nikolas gondoskodik, valamint az egész este és éjszaka party-hangulatát a hotel szilveszteri zenekara, a Trióda Party Zenekar biztosítja.
takacs-nikolas
Természetesen a szilveszteri programok mellett a szálloda wellness szolgáltatásai is elérhetőek lesznek a csomag megvásárlóinak. A szállodai élményfürdő, a pezsgőfürdő, a szaunák, a gőzkabin és a fitness terem minden nap nyitva áll a kedves vendégek előtt, valamint fürdőköpeny bekészítés is a csomag tartalma.

Ha tehát még nincs meg, hogy hol töltsük az újévi napokat, akkor ez a csomag tökéletes választás lehet, hiszen feledhetetlen élményben lehet részünk. További szilveszteri ajánlatok itt találhatók.