Ezekben az okos órákban már van SIM-kártya is. Így alkalmas telefonálásra és SMS küldésre is, és az áruk sem olyan vészesen olcsó, ha összehasonlítod a piacon hozzáférhető kütyü-kínálattal. Nézz körül a droidvilag.hu oldalán!

1. D9 okosóra

Ára: 15 900 forint (ingyenes szállítás, 1 év garancia)

ora1so

Ezen a fémházas okosórán van fitnesz- és multimédiás funkció, kamera és egyéb extrák.

Használhatod SIM-kártyával vagy nélküle. Ha az előbbit választod telefonálásra, sms-ezésre használhatod, van telefonkönyve és hívásnapló is rajta.

Persze SIM-kártya nélkül is sok mindent tud az óra. Ha csatlakoztatjuk egy Android mobilhoz Bluetooth-on keresztül, akkor használható kihangosítóként (ugyanúgy fogadhatunk és indíthatunk hívásokat rajta), és kijelzi az értesítéseket (Facebook, email, Viber, stb.). Bármi történik a telefonon, az az órán is megjelenik, így nem kell semmilyen más készüléket magunkkal vinni.

2. G8 okosóra

Ára: 23 900 Ft (1 éves garancia, ingyenes házhoz szállítás)

ora2dik

Nagyon hasonlít olcsóbb testvérére, ez is fémvázas. Ez is használható önállóan vagy okostelefonhoz csatlakoztatva. Megjeleníti az értesítéseket, lehet vele telefonálni és SMS-ezni, működik kihangosítóként is stb.

Nézzük akkor a különbségeket! A G8 IPS-kijelzője lehet vonzó, hiszen jóval nagyobb az előzőnél, hiszen 1.54 col, 240×240-es méreteket kapott. Ez szebb megjelenítést és napfényben jobb látványt is nyújt felhasználójának. Itt a gyári óraképek is szebbek egy kicsit kimódoltabbak, és választhatunk digitális és analóg változatot is.

3. G3 Pro okosóra

Ára: 35.900 Ft (ingyenes szállítással, garanciával)

ora3dik

A G3 Pro nagy előnye még az előző két órákhoz képest, hogy nem csak Android, hanem iOS rendszerű mobilokat is támogat. Használhatjuk kihangosításra, megjeleníti az értesítéseket, sőt, akár zenét is válthatunk vele a telefonon!

Multimédiás, fitnesz és pulzusmérő funkciója is van ennek az okosórának. A G3 Pro fekete és fehér színekben kapható. Számos óradizájn közül választhat a vásárló. Kifejezetten divatos és sportos.

Érdekessége, hogy kör alakú IPS-kijelzője van, amelynek méretei: 1.33 col, 360×360. A alvó üzemmódból azzal lép működésbe, ha felemeli kezét a felhasználó.

Természetesen ez is lehet SIM-kártyás okosóra, azaz önállóan is lehet vele hívást indítani és fogadni. Természetesen SMS-ezni, és itt is magától értetődő a telefonkönyv meg a hívásnapló.