10 férfipizsama titkos üzenete

Mit üzennek a férfiak, illetve mi, amikor ilyen darabot veszünk milyennek akarjuk látni őket. Mit kínálnak 2016 divatdiktátorai a férfi pizsama méltatlanul háttérbe szorított területén? Jöjjön a NőiZóna.hu nagy férfipizsama körképe!

1  A csíkos

Aranyos, klasszikus darab. Otthon vagyok, kényelmesen érzem magam melletted. Nem akarok mást, csak veled lenni és eltölteni egy csendes estét. Biztonságot nyújtok neked.

ffi2

2. A szatén

A Trump-lakosztályra hajazó háttér előtt készült fotó, egy magára sokat adó és magát erőteljesen hangsúlyozó férfit mutat. Ha a viselője saját döntéseként, meggyőződésből választotta ezt a darabot.

ffi1

3. Az indigókék

Szereti maga körül a rendet és a szabályokat. Fegyelmezett. Akár a hajóskapitány a hajóján, irányít, rendet tart, tiszteli az elsőtisztet, és kiosztja a feladatot a matrózoknak. Ráismersz?

ffi3

 

4. No problemo

A nyugodt. Soha nem zavarják a homlokát aggódó ráncok. Magabiztos és gyöngéd. Tudja, mit akar, és mit tud. Amikor rád figyel, és beszélgetni kezdtek, az maga a tökéletes feloldódás.

ffi4

5. A bolondos

Színes egyéniség. Szeret bolondozni, keresi az élményeket. Nem szereti a beskatulyázást, a monoton ismétlődő feladatokat szívesen letudja. Nem is akar egészen felnőni, de ha mégis, megmarad benne a gyermek.

ffi5

6. A hálóinges

 Ami nélkülözhetetlen a viseléséhez az az önbizalom és az előítéletmentesség. Ha kényelmesnek érzi, hordani fogja és kész! Kétségtelenül nagy szabadságot biztosít viselőjének, és nem szorít sehol.

ffi6

7. A konfekció

Ő az elem, a modul a rendszerben. Szereti a kényelmet, de az is lehet, hogy csak szívesen engedi át a döntéseket a párjának. Kedveli a jól hordható darabokat. Ő az a férfi, aki egyenes és egyértelmű.

ffi7

8. A férfias

Viselője valóban felnőtt férfi. Magával békében lévő ember. El tud veszni az őt igéző női szempárban, és erőt sugározni. Tiszteletre és önbecsülésre képes partner.

ffi10

9. A pasis

A kis francia matrózos darab viselője nem fázós. Épp csak annyit takar, amennyit a komfortérzet és a tisztesség kíván. E mellett fontos számára, hogy alváskor a bőröd a bőréhez érjen.

ffi9

10. A divatdiktátor

Ő az, aki nem követi, hanem diktálja a divatot. Kiforrott képe van arról, ő milyen és mit képvisel. Ez pedig nem konvencionális irány. Egyéni látásmód jellemzi, amiből nem szívesen enged.

ffi8