A horoszkópod azt is meghatározza, hogyan és milyenre szervezed meg az esküvődet: nyugodt precizitással, vagy őrjöngő hisztérikaként? Fényűzőre vagy visszafogottra? Olvasd el, mi illik a te jegyedre!

 

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Izgalom és szenvedély jellemzi a nagy napodat. Senki semmit nem fog észrevenni abból, milyen káosz is folyik a színfalak mögött egy Kos ara esküvőjén. Sokat teszel azért, hogy a tökéletesség látszata mindvégig megmaradjon. A szervezés minden egyes állomása lenyűgöz, és ha valami nem is megy egyből gördülékenyen, te akkor sem csüggedsz.

Kiakadás valószínűsége: Kicsi az esély, hogy hisztiben törj ki, ha hirtelen fel is kapod a vizet, olyan hamar el is múlik, ahogy jött.

Bika (V. 21 – VI. 20.)

Kizárt, hogy spórolj a ruhán, a kaján, a dekoráción – minden mesébe illően van megkomponálva, épp ahogy megálmodtad. A Bika ara igazi romantikus alkat, a ruhája nagy uszályos, a ceremónia, az első tánc, az egész nap olyan, hogy a vendégek szipoghatnak a meghatottságtól.

Kiakadás valószínűsége: Tökéletességért fizettél, és kiakadsz, ha nem tökéletes szolgáltatást kapsz, például az ételek és italok terén.

 

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Az Ikrek ara hagyja, hogy mások csinálják, amiben jók: tervezzenek, szervezzenek, kontrolláljanak. Neked a legfontosabb, hogy a nagy napod legyen emlékezetes, jól szórakozz, és mások is veled együtt örüljenek. Az egész esemény hűen tükrözi a stílusod, egyedi és elegáns.

Kiakadás valószínűsége: Huncut természeted miatt lehet, hogy elsütsz pár olyan poént, hogy megszöksz, és a párod lehet, hogy ezt annyira nem értékeli…

Szexhoroszkóp! Melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunkból megtudhatod.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Szentimentális fogadalmak és ceremónia, majd pompás ünnepség. Mindenkit lenyűgöz az esküvő eleganciája, és a figyelem, hogy az ültetéstől a menüig mindenkire figyelsz, hogy szeretve és törődve érezze magát. A Rák ara nem magának akarja az összes figyelmet, hiszen ez az egész család nagy napja is.

Kiakadás valószínűsége: Szívrohamot hozhatsz az esküvőszerveződre, mikor az utolsó pillanatban gondolod meg magad valamivel kapcsolatban.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Az Oroszlán ara szereti a feltűnősködést és a hivalkodást a nagy napján. A legmenőbb helyet akarod, a legmenőbb részletekkel, hogy a vendégek kicsit irigykedhessenek rád, hiszen ezen a napon te vagy a főszereplő. A párod pedig mindent rád hagy, hiszen így szeret téged.

Kiakadás valószínűsége: Az extravagáns esküvődön mindent tökéletesnek akarsz tudni, és te akarsz irányítani, főnökösködni – de hagyd ezt inkább azokra, akiket ezért vettél fel.

 

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Minden apró részletet precízen kitalálsz, a bevonulásod pillanatától kezdve a szalvéták elrendezéséig. A Szűz arának mindenre pontos instrukciója van, amit az utolsó betűig követni kell. A ruhád különleges, gyönyörű, de kényelmes is a lehetőségekhez mérten.

Kiakadás valószínűsége: a tökéletesség megkövetelése mindenkiben frászt kelt kicsit, szóval csak óvatosan a hirtelen durva szavakkal.

Valóban kedves anyósod vagy csak mutatja? Horoszkópunk mindenre választ ad.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

A Mérleg arát elvarázsolja az esküvő, a szép virágokkal és csodás dekorációval, a romantikus hangulat minden mozzanatában körüllengi az eseményt. Finom, elegáns dekorációt részesítesz előnyben.

Kiakadás valószínűsége: Az igazi nehézséget számodra az okozza, hogy visszafogd magad a vendéglista összeállításával.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

A Skorpió ara nagy napja nagyon intenzív. Vibráló színek, jellegzetes zene, különleges vendéglista, és egy mindenkit lenyűgöző, látványos ruha. Szereted, ha királynőként bánnak veled, és jajj annak aki nem így tesz.

Kiakadás valószínűsége: A te véleményed a nyerő minden kérdésben, és erről nem kívánsz vitát nyitni.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A helyszín természetközeli, meghitt, különleges számotokra, esetleg egy hely a bakancslistátokról. A Nyilas ara a klisék helyett saját hagyományokat alkot, szórakoztató az egész nap az ifjú párnak és a vendégeknek is.

Kiakadás valószínűsége: Kockáztatsz az egyediséggel, de ha valami rosszul sül el, inkább máson vezeted le a haragod.

Melyik a legidegesítőbb szokásod a horoszkópod szerint? Ha idekattintasz megtudhatod.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A Bak ara sok mindent figyelembe vesz, minden vendége igényének és ízlésének próbál megfelelni. Egy kis modern, egy kis hagyományos, minden apró részletességgel ki van találva, az eredmény pedig visszafogott, letisztult és elegáns. Szívesen spórolsz, amin érdemes és ki lehet ügyeskedni leleményesen, de semmiképp nem a minőség rovására!

Kiakadás valószínűsége: Nem fogadsz el nemleges választ, és nem kötsz kompromisszumot.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A Vízöntő ara esküvőjén bármi megtörténhet! Biztosan lesznek meglepetések, nem egy szokványos esemény. Az esküvőszervező felkötheti a gatyáját, hogy valami kellően ötletessel álljon elő, ugyanis te olyat akarsz, ami még senkinek nem volt.

Kiakadás valószínűsége: Figyelmen kívül hagysz mindenkit, aki épp nem elengedhetetlen része a programtervnek, és ezt a tudtára is adod.

Halak (II. 20 – III. 20.)

A Halak ara olyan, mint egy hercegnő, igazi Hamupipőke-hangulata van az esküvőnek, elbűvölő, bájos, és az apró részletek teszik varázslatossá. Az ifjú pár szerelméről szól az egész nap, látszik rajtuk, hogy a fellegekben járnak a boldogságtól.

Kiakadás valószínűsége: Ha felbéreltél egy esküvőszervezőt, az ő munkája megmondani, mi nem megoldható. Ha valamire azt mondja kizárt, muszáj lesz elfogadnod…

Rád igaz a leírás? Ha még nem voltál menyasszony, szerinted tényleg ilyen leszel?