Register
A password will be e-mailed to you.

A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok? Tudd meg, hogy milyen barátra leltél.

KOS (III. 21. – VI. 20.)

A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot. Nagyon szívesen meghallgatja mások problémáit, és igen érzékeny mások problémáival szemben. Olykor egészen közvetlenül tud kérdezni és másokkal kommunikálni.

BIKA (V. 21 – VI. 20.)

A Bika jegyű barát nagyon jó barát vagy barátnő, maradéktalanul meg lehet bennük bízni. A Bika hű marad a gyerekkori barátaihoz is. Szívesen segít, de nagyvonalúságot kár volna várni tőle. Ezért szerencsés, ha pénzről nem esik szó, mert akkor biztosak lehetünk az életre szóló hűségben.

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

A jegy szülötte számára fontosak a kapcsolatok, de a szabadságához ragaszkodik. Nehezen viseli, ha például egy barátnő órákon keresztül semmiségekről fecseg. Ilyenkor gyorsan kitalál valamit, és lerázza az energiavámpírt.

Így viselkedsz, amikor szerelemes vagy… Horoszkópunk elárulja!

RÁK (VI. 22 – VII. 22.)

Lehet rá számítani. Rendszerint képes megnyílni mások előtt, és olyan segítőkész, mint egyetlen más állatövi jegy sem. Ennek ellenére kevés a barátja, mert ő inkább a párkapcsolatra koncentrál, oda összpontosítja energiáit.

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 22.)

Ha barátságról van szó, akkor az nála szívből jön. Nagyvonalú tud lenni, szívesen osztogat ajándékot a barátainak. Sajnos a jóhiszeműsége miatt azonban rendszerint ki is használják.

SZŰZ (VIII. 23. – IX. 22.)

Hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy jó barátságot tudjon kialakítani. Az emberekben nemcsak kételkedik, hanem igyekszik távolságot tartani, mert így elkerülheti a csalódást. Nehezen nyílik meg, de ha mégis megtörténik, akkor életre szóló barátságot tud kialakítani.

Ez a legidegesítőbb szokásod a horoszkópod szerint… Ha idekattintasz megmutatjuk!

MÉRLEG (IX. 23. – X. 22.)

Vele az élet szép. Imád bulizni a barátokkal, barátnőkkel, kapható mozizásra és mindenféle társas összejövetelre. Viszont a lelkizés vagy a mélyenszántó gondolatmenetek távol állnak tőle. A könnyed csevegésben verhetetlen.

SKORPIÓ (X. 23. – XI. 21.)

Olyan barát, aki kitart a másik mellett jóban-rosszban. A barátságban képes az önfeláldozásra, de jellemző rá a gondoskodás, a segítőkészség, a hűség és a megbízhatóság.

NYILAS (XI. 22 – XII. 21.)

Ha képesek vagyunk elfogadni, hogy ő mindig mindent jobban tud, akkor a legjobb barátra tehetünk szert. Szereti megmondani a tutit, és szívesen terelgeti barátait arra az útra, amit ő jónak tart. Ha valakivel összebarátkozik, akkor az rendszerint életre szóló lesz.

Mi a legvonzóbb benned csillagjegyed szerint? Horoszkópodból megtudhatod?

BAK (XII. 22 – I. 20.)

Nagyon jó barát. Hűséges, önfeláldozó, általában nagyon fiatal korától ragaszkodik a barátaihoz. Nem váltogatja a barátokat, rendkívül megbízható: ha válságos helyzet alakul ki, akkor is mindent megtesz, hogy fenntartsa a kapcsolatot.

VÍZÖNTŐ (I. 21 – II. 19.)

Jó haver, és időnként a barátokhoz közelebb áll, mint a partneréhez, hiszen a barátok nem követelőznek, nem idegesítik, nincsenek exkluzív igényeik. Addig jó neki a barátság, amíg a kapcsolat nem válik túlságosan intimmé. Ekkor ugyanis keresi a menekülési útvonalat.

HALAK (II. 20 – III. 20.)

Sajnos a barátok gyakran „lelki szemetesládának” használják, hiszen neki mindent el lehet mondani, nála mindentől meg lehet szabadulni – persze csak szóban. Ám a Halak nagyon ritkán viszonozza ezt, inkább a partnerkapcsolatára fókuszál, mint a barátságra. Kevés időt szán barátságok kiépítésére.