Hát ez ciki! Ezekről a szokásokról nem ártana lemondani. Ha tudni akarod, hogy mi idegesítheti benned legjobban az ismerőseidet akkor ne habozz, kattints ide a részletekért.

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Nagyon egoista tudsz lenni, néha azt gondolod, hogy az egész világ körülötted forog. Ja, és túl sok mondatot kezdesz az “Én” és “Nekem” szavakkal…

Bika (V. 21 – VI. 20.)

Túl érzékeny vagy és sokan azt sem veszik jó néven, hogy mindenkinek azonnal elkezdesz a legbensőbb érzéseidről beszélni, illetve idegeneket is ilyesmikről faggatsz.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

 

Kettős személyiséged van: míg az egyik pillanatban kiakadsz valamin és leordítod mások fejét, addig a következőben már édes és cuki vagy mindenkivel. És a legrosszabb, hogy te mindeközben nem is érzékeled a váltást.

Vajon milyen csillagjegyű a leginkább őszinte barátod? Barátsághoroszkópunkból megtudhatod.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Nem mutatod ki az érzéseidet, nem beszélsz a problémáidról hiába faggatnak arról, hogy mi a baj. Ezt egy idő után hidd el: mindenki megunja.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Imádsz a reflektorfényben fürdőzni, még akkor is magadra irányítod a figyelmet, amikor nem kellene. Iszonyú hangosan tudsz nevetni és beszélni is, ami szintén zavaró lehet egy idő után mások számára.

 

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Túl sokat okoskodsz és sokszor olyan dolgokkal untatod a beszélgetőpartnereidet, amit csak te találsz érdekesnek.

Szexhoroszkóp! Szeretnéd tudni, hogy melyik csillagjegy milyen az ágyban?

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Nem szeretsz egyedül lenni, ezért hajlamos vagy ráakaszkodni másokra és erőltetni a közös programokat.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Sokszor fordul elő, hogy kijavítasz vagy letorkolsz másokat egy-egy beszélgetés során, ezt pedig nem éppen a megfelelő stílusban teszed.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Annyira erőszakosan tudsz érvelni egy-egy téma mellett, hogy az már ijesztő, illetve nem fogadod el mások véleményét, mert “csak a tiéd létezik”!

Jó viszonyban vagy anyósoddal? Valóban ezt gondolja rólad? Anyóshoroszkópunkból megtudhatod.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Nagyon főnökösködő vagy, mivel meg vagy róla győződve, hogy vezetőnek születtél és hogy te tudsz mindent a legjobban.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Dominánsabb az antiszociális éned, emiatt sokszor inkább elvonulsz vagy hallgatsz és egy szót sem szólsz egy társaságban.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Néha kicsit álomvilágban élsz és nem is szereted, ha ebből kirángatnak. Az olyan “földi dolgok”, mint pl. egy sms megválaszolása, vagy valaki visszahívása távol állnak tőled, nem is fárasztod magad ilyenekkel.

Igaz rád?
Ha igen, ideje elgondolkozni és változtatni rajta!