Felsorolni is hosszú! De ilyenkor, ősszel, nagy szükség van minden tippre, ötletre, lehetőségre. Hosszú sorozat előtt állunk, de vállaljuk. Új rovatunkban a módszerek részletes leírását is elolvashatod. Belevágunk, és kitartóak leszünk! Tarts velünk!

Kegyetlenül kis mennyiség

Feltehetően Victoria Bekham a kategória nyertese. Eper és garnélarák, utána garnélarák és eper, majd eper eperrel végül garnéla garnélával. Úgy érzem, Victoria valami titkot rejteget, mert nehéz elképzelni, hogy ezzel a diétával bármire marad energiája. Jelentkezzen, aki erre a diétára szavaz! Ha ezt választod, kérd ki szakember tanácsát, hogy megfelel-e a diéta energiaszintje az életmódodhoz.

victoria_beckham_1

 

A legegyszerűbb

Jennifer Garner a kardio edzésre esküszik. Ennek előnye, hogy pörgeti az anyagcserét, és az érzékeny helyekről, mint fenék, comb, csípő, ezerrel égeti a zsírt. Jennifer a taposást, pilatest és a súlyzózást részesíti előnybe, de mi úgy gondoljuk, hogy nyugodtan választhatta volna a spinninget is. Fontos szempontot tart be: rendszeresen mozog. Okosan állítja össze étrendjét, kalóriaszegény ételeket eszik. Kell-e ennél egyszerűbb?!

3/16/03, LOS ANGELES, CALIFORNIA, UNITED STATES --- Jennifer Garner arriving at "ABC's 50th Anniversary Celebration". --- Photo by Frank Trapper/Corbis Sygma

 

A legokosabb

Madonna a folyadékpótlásra helyezi a fő hangsúlyt: fél óránként néhány korty vizet iszik. Nagyszerű ötlet! Mellé, méregtelenítésként, egészséges kókuszvizet is szürcsöl. Ezen felül kiegyensúlyozott étrendet állított be. Gyümölcsök és gabonák biztosítják a vitaminokat és a nyomelemeket. Életének alapeleme az aktív élet, a mozgás. Tökéletesen hangzik!

 

madonna-grammys-2015-gi-186x186