Többször botlunk Brad Pittbe a világhálón, mintha a szomszédunk volna. Bár inkább kiegyeznék azzal, hogy a kertszomszédja legyek, mint hogy 2D-ben lássam a síkmonitoromon.

Az a legfrissebb hír, hogy nemrég találkoztak Anistonnal. A bulvársajtóból megtudom, hogy titokban történt a találkozás, és készült róla felvétel. Sokat sejtető félmondatokkal arrafelé lökdösik a gondolatomat, hogy biztos megint összejöttek, mert bizonyára ők voltak a valaha volt legösszeillőbb pár.

brad_aniston_2

Ezt nem tudom pontosan, hiszen, mint fentebb írtam, sajna nem vagyok a kertszomszédjuk, ami roppant bánt, és remélem, hogy csak átmeneti. Elmondom, én, aki nem hallhatom milyen beszélgetések folynak a sövény túloldalán, szerintem miről volt szó!

1. Brad beszélgetni akart valakivel, aki jól ismeri őt, és bizalmasan kezelni azt, amiről mesél neki. Valami nagy titok lappang a háttérben, amit egyelőre senki nem tud, de egy nap ki fog derülni.

brad_aniston_3

2. Brad úgy érezte, nem volt jó férj. Meg szeretné tartani Angelinát, ezért tanácsot kér exétől. Mivel Jennifer boldog párkapcsolatban él, rákérdez, miért nem étterembe invitálja inkább Brad.

3. Brad kíváncsi volt, hogy van Jennifer. Valahogy így kezdte: Régen nap mint nap mindent tudtam rólad, most meg évek óta egy szót sem váltottunk.

brad_aniston_5

4. Jennifer hívta Bradet. Dörzsölt nőként így indított: Látom öregfiú, hogy kicsit összecsaptak a fejed fölött a hullámok. Szedd össze magad, mi van veled?

5. Nem ők voltak, vagy nem akkor. Hiányzott egyik nap egy jó főcím, és két hasonmást vettek fel a biztonsági kamerák a szállodában vagy egy régi felvétel a párról, tehát valójában nem történt semmi.

brad_aniston_1