Kivételes adottságú nők kerültek ebbe a válogatásba. Olyan körülmények révén lettek ilyenek, amelyekről sem ők, sem plasztikai sebész nem tehet, de mégis látványossá teszi külsejüket.

leghosszab_lab_chase_kennedy_1

1. Elsőként a leghosszabb lábú lányok. 125,7 cm hosszú lábakon közlekedik a 196 cm-es testmagasságú, New Yorkban élő Holly Burt (lent). Holly 21 éves, és 2 cm-rel hosszabb lábbal körözte le a korábbi csúcstartót. Tiszavirágéletű elsőség volt, mert hamarosan jelentkezett a 23 éves, 198 cm magas Chase Kennedy (fenti képünkön), akinek 129,5 cm-esek a virgácsai. Mindkét lány modell szeretett volna lenni, de az ügynökségek nem veszik fel őket: mellettük a magas modellek is törpéknek tűnnének.

11226652_1037982486213865_928062501_n

2. A legnagyobb természetes mellek. Ez a fontos női testrész nem maradhat ki a listáról! A kétgyermekes édesanyát Annie Hawkins-Turnernek hívják és 57 éves. Melltartót egész bizonyosan nem bevásárlóközpontokban vásárol, de plasztikai beavatkozással sem hajlandó, hogy kissebbítesse ezeket a gigantikus formákat. A hölgyet ugyanis gazdaggá teszik keblei: a nem mindennapi testrészek látványát a világhálón árulja. Érdeklődők, mellimádók és egyszerűen csak kíváncsi nők és férfiak hajlandók fizetni azért, hogy lássák ezeket az érdekes természeti tüneményeket.

legnagyobb_mell_1

3. A legnagyobb fenék. Mikel Ruffinellinek hívják azt vidám, 42 éves, többgyermekes hölgyet, akinek a feneke körmérete 244 centiméter. Természetesetesen ő is a testével keresi kenyerét: ducimodell lett. A dupla ülőjegy megvásárlásán kívül akad néhány speciális feladat, amit meg kell oldania, de talpraesetten viseli a természet adta formáit. Sem a hölgynek, sem a férjének nincs kifogása a különös alakzatok ellen, így szeretik, ahogy van.

legnagyobb_fenek_1