Vajon mivel tudsz legkönnyebben hódítani? Van-e olyan tulajdonságod aminek nem lehet ellenállni? Ha kíváncsi vagy kattints ide és megtudhatod.

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Te aztán mindig tudod, mit csinálsz – legalábbis igyekszel úgy tenni. Ez a fajta magabiztosság, illetve a változás, a kaland és az új élményekhez való vonzódás mágnesként vonzza azokat, akik ugyancsak nem szeretnek beleragadni a hétköznapokba.

Bika (V. 21 – VI. 20.)

Veled nem lehet cicózni: vállalod a konfliktust, ha valami nem tetszik. Ezt mások is tiszteletre méltónak, sőt vonzónak látják benned. Igazi harcos módjára védelmezed a szeretteidet, így a pasik is ellazulnak a közeledben.

Így viselkedsz, ha szerelmes leszel… Horoszkópunkból itt megtudhatod!

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Folytonos önellentmondásban élsz, egyszerre vagy fekete és fehér. De ez annyira jól áll neked, hogy még a férfiak is szórakoztatónak találják. Kivéve, ha a randit sem sikerül összehozni, mert legalább háromszor gondolod újra a helyszínt…

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Érzékeny csajszi vagy, telis-tele szeretettel. Igazi romantikus alkat, aki odavan a művészetekért. Esztétikumra való fogékonyságod a pasik terén is válogatóssá tesz, de ez nem baj, hiszen arra is hatalmas hangsúlyt fektetsz, hogy a saját külsőd és belsőd is rendben legyen.

 

 

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Kreatív egyéniségnek születtél, aki mindig a társaság középpontja. Fantasztikus élményeket lehet veled átélni, általában hozzád kötődnek a barátaid és a családtagjaid legszebb emlékei. Veled aztán sok év után sem lehet unatkozni, és ezt a férfiak érzik is.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

A Szüzek képesek arra, hogy észrevétlenül, a puszta jelenlétükkel jobb emberré tegyenek másokat. A pasid anélkül nőhet fel melletted, hogy anyuka szerepet vennél fel vele szemben. Biztos hátteret nyújtasz, amit nagyra becsül, akivel megosztod az életed.

Szexhoroszkóp! Melyik csillagjegy milyen az ágyban?…Horoszkópunkért kattints ide!

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Te vagy az, aki mindig meghallgat másokat, sőt szuper tanácsokat is ad. Könnyen előfordulhat, hogy egy baráti kapcsolatban lobban fel az a bizonyos szikra, így a párod eleve tudja, milyen megfontolt és megbízható ember vagy.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Elképesztő lánggal égsz nullától huszonnégy óráig. Szeretsz egyszerre egy dologra összpontosítani, amibe aztán beleadsz apait-anyait. Sejtheted, hogy bizonyos páros tevékenységek esetén ebben mennyi lehetőség rejlik…

 

Nyilas (XI.22-I.21)

Biztos mondták már, hogy szégyelld magad, amiért melegítőben, smink nélkül, egyszerűen összefogott hajjal is tökéletes vagy. Előtted nem kell megjátszaniuk magukat a pasiknak, így már az ismerkedésnél rengeteg fölösleges kört megspórolhatsz.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A beszéd az erősséged, a pletyka pedig a gyengéd. Könnyen lehet, hogy a nyílt kommunikációval tudod megfogni azt a pasit, aki nem győz majd téged hallgatni. (De neki is jó lesz, mert csoda érdekesnek tart téged!)

Melyik a legidegesítőbb szokásod csillagjegyed szerint? Horoszkópunkból itt megtudhatod!

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Karizmatikus egyéniséged mágnesként vonzza az embereket. Eredendően nyitott vagy, és könnyedén teszed félre a saját korábbi gondolati sémáidat. Egyéniséged szinte lasszóként hat a pasikra, akik akkor sem menekülhetnek előled, ha akarnak.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Igazi csendestárs vagy, hű szerelmes, tipikus oldalborda. Nagyon mély lelki kapcsolatot lehet veled kialakítani, a felületes kalandok pedig többnyire nem is érdekelnek. A melléd kerülő férfi szerencsésnek érzi magát, amiért egy ilyen szövetség része lehet.

NA, ILLIK RÁD A LEÍRÁS?