Vajon kenyérre lehet kenni? Vagy olyan, mint az anyós viccek “sztárjai”? Érthető, ha tudni akarod, hogy milyen is valójában a szerelmed anyukája. Segítünk, a csillagjegye sok mindent elárul a mamáról számodra.

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Ha az anyósod a Kos jegyében született, akkor természetesen minden úgy van, ahogy ő gondolja. Ha mégsem, akkor meg pláne… A vélt vagy valós igazáért foggal-körömmel harcol, nem fél senkitől, ha össze kell tűzniük. Akár a családtagjaival is összevitatkozik, ha nem úgy vélekednek valamiről, mint ő. Szóval vigyázz, elég egy rossz szó, egy sanda tekintet, egy jelentéktelennek látszó nézeteltérés és máris szörnyeteggé válik az anyósod. Ezért, ha meg akarod nyerni magadnak őt, legyél mindig diplomatikus, térj ki a veszekedések elől és hagyd inkább, hogy neki legyen igaza.

Bika (V. 21 – VI. 20.)

Ha egy anya mesés ételeket kínál szeretteinek, azzal összetarthatja a családot, melengetheti fenséges fogásaival a família szívét-lelkét. Ha az anyósod a Bika jegyében született, akkor ő pont ilyen. De ez a kedves és házias teremtés könnyedén átváltozik házi sárkánnyá, és bizony zsörtölődésben éppen olyan profi, mint a konyhában. Ha szeretnéd kenyérre kenni – persze csak képletesen -, amikor meglátogat titeket, te is kényeztesd őt “készítményeiddel”, és biztosíts számára kedélyes hangulatot és kényelmet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Ha az anyósod egy született Ikrek, nagyon jól fogsz majd mulatni a társaságában! Igazi életművész, imád színészkedni, mindig ő a társaság középpontja, könnyed, vicces, lazán vesz mindent. Ha nem szeretnéd, hogy ez a kedves forgószél pusztító és alattomos tornádóvá változzon, ne vedd el tőle a szórakozását – a szórakoztatást -, ne akarj mókásabb lenni nála, kacagj szívből a legbénább viccein is, és ne várd tőle, hogy komolyan viselkedjen. Ez utóbbira amúgy is képtelen lenne.

Ha barátkozni, akarsz kenyérre lehet kenni? Barátsághoroszkópunkból megtudhatod?

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Ha a pasid anyukája a Rák jegyében született, egy valódi tyúkanyó vesz a szárnyai alá, aki saját csibéjeként gondoskodik majd rólad. Neked pedig kutyakötelességed lesz ezt elviselni, hacsak nem akarod, hogy a kedves kotlós vérengző vércsévé változzon. Ha ugyanis ügyesen bánsz vele, nem lesz gondod a süteménysütéssel és az ünnepi dekorációk elkészítésével sem, amíg csak tart a kapcsolat. Sőt, ha beloptad magadat a szívébe, pótmamaként akkor is számíthatsz rá, amikor a pasid már messze jár…

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Ha az anyósod egy Oroszlán, neked maximum a másodhegedűs szerep juthat. Ha kiérdemled… A kedves mama nő létére is igazi családfő, ő dönt, mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül, ha akarod, ha nem. Bármilyen apró-cseprő döntésről legyen is szó, szó sem lehet más választásról. Fiáért pedig anyaoroszlánként küzd, ha megbántod a kedvesedet, bizony az anyósodat is magadra haragítod. Bár ő Oroszlán, éppúgy nem felejt, mint egy elefánt… És ha nem akarod, hogy szétmarcangoljon, ezeket fogadd el. Jobb a békesség alapon.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Ha az anyósod egy született Szűz, akkor ő a megtestesült rend, fegyelem, pedantéria. Betartja a szabályokat és bizony alkot is ezekhez néhány kiegészítést. Nála nem csepeghetnek a csapok, a fiókok be vannak tolva, a függönyök a helyükre igazítva, a szőnyeg széle mindig párhuzamos a kanapéval. Ha nem szeretnéd, hogy ez a szigorú és határozott asszony ferde szemmel nézzen rád, vedd le a cipődet az előszobában, csukd be magad után az ajtókat, tegyél alátétet a poharad alá, és igyekezz olyan rendes lenni, mint ő. Vagy legalább csak próbáld meg…

Mi a legidegesítőbb szokásod a csillagjegyed szerint?

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Ha az anyósod a Mérleg jegyében született, szépérzéke különösen fejlett. Ha ötlettelen, esetleg giccses ajándékot szánnál neki, azonnal cseréld ki! Semmivel sem bosszanthatod fel a kedvesed Mérleg-mamáját, mint stílustalan dolgokkal. Ha viszont megkedvel, szívesen tekint rád kellemes partnerként, akit műértő társaságba, múzeumokba, kiállításokra, koncertekre, színházi előadásokra, talán még az operába is elvihet magával. Ezért jobb, ha tovább képzed magadat a különböző kulturális területeken…

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Ha az anyósod a Skorpió jegyében született, sok mindenre számíthatsz tőle, olyan dolgokra is, amiket nem tudsz hova tenni. Szenvedélyes, határozott, extravagáns nő, gyakorold a pókerarcot, szükséged lesz rá… Ha magadra haragítod, sosem jössz rá, hogy mivel tetted, de ezt nem is kell bánnod. Ő azt vallja, hogy inkább őszintén utál valakit, mint megjátssza a szeretet, ez pedig lássuk be, becsülendő tulajdonság. Sok mindenre számíthatsz tőle, de a hátba támadástól és az áskálódástól nem kell tartanod.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Ha az anyósod a Nyilas jegyében született, az egyik legnehezebb esettel találod szembe magadat. Ha első pillantásra nem szeret meg, nem is fog soha. Ha elsőre szimpatikus is vagy neki, ez bármikor megváltozhat… Ő egy valódi forgószél, mindig pörög-forog-sürgölődik, ha nincs dolga, akkor is csinál magának. Ha pedig megkedvel téged, neked is. Emiatt persze lehet, te nem fogod majd őt, annyira szeretni, mert szívesen ráteszi a mancsát a szabadidődre és átveszi felette az uralmat. Készülj fel kreatív kifogásokkal!

Így viselkedsz, ha szerelmes leszel… Horoszkópunkból megtudhatod!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Ha az anyósod a Bak jegyében született, ő egy tiszta és puritán személyiség. És mindenek felett rendszerető. Nem szeret semmi bonyolult dolgot, semmi újszerűvel és modernnel nem lehet feldobni, gyakran úgy érezheted, mintha a múlt század elejéről maradt volna itt a pasid anyukája. Mivel ő maga is egyszerű egyéniség a családját is ebben a szellemben terelgeti. Katonás nő, ne akard, hogy hadat üzenjen neked, ezért semmi feltűnősködés, semmi csicsás stílus, a harsány nevetgélést, a kétértelmű megjegyzéseket pedig felejtsd el a jelenlétében egyszer és mindenkorra.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Ha az anyósod Vízöntő, sosem fogsz unatkozni! Mindenkivel kedves, mindenkivel megtalálja a közös hangot és témát, ráadásul ez szívből jön nála, nem játssza meg magát. Kevés olyan ember van, akivel nem tud mit kezdeni, előtte nem kell megjátszanod, hogy jó kislány vagy, add magadat bátran. Szeret új dolgokat kipróbálni, imád kísérletezni, és büszkén meg is mutatja mindenkinek! Ha nem akarod megbántani, ne törd le a lelkesedését, hanem dicsérd meg és bátorítsd. Ha rájön, hogy értelmetlenséget művel, úgyis feladja magától. Persze néha az ésszerű dolgokat is…

Halak (II. 20 – III. 20.)

Ha az anyósod a Halak jegyében született, egy igazán finom lélekkel kell megosztoznod a pasidon. A kedvesed anyukája igazán aranyos és együtt érző nő, mindenkihez van egy kedves szava… Olyan mintha mindig a föld felett lebegne, mintha semmi köze nem lenne a valósághoz, mintha tízig sem tudna számolni. De ez csak a látszat, a szelíd aranyhalacska valójában egy cápa, bárkit felfal, aki megzavarja őt a békés lubickolásban, vagy ha harcolnia kell valakiért, valamiért. Szóval készülj fel mindenre, ha egy Halak-anyós akváriumába csöppensz, jobb ilyenkor elúszni inkább az útjából…