“Szeretem a szép harisnyákat, és optikai tuningnak se rossz – mondja Sarka Kata. – Télen, a hideg ellen kifejezetten hasznos, és ajánlott. Ráadásul még, ha szép is….” Az idei őszi harisnya divat lenyűgöző, és nem csak Kata lábán állnak csodálatosan, hanem a tiéden is. Próba indul!

Ha harisnya, akkor éljen önálló életet! Érjen fel egy egész öltözettel! Dobjon fel! Sugallja a hangulatodat! Meséljen! Vonzza a tekintetet! Fejezze ki a vágyaidat!

A Calzedonia idei őszi divatja szétfeszítette a harisnya eddigi fogalmát. Megmutatja, hogy a harisnya mindent elbír, csak fantázia és képzelőerő kérdése.

haris1haris2

Ha minta, akkor lehet szétszórt vagy sűrű, apró vagy nagyobbacska, diszkrét vagy vibráló, figuratív vagy geometria formákkal díszített. Persze lehet, pöttyös is.
haris4haris7

És nagyon csábító és kacér. Nézd meg: ezek a harisnyák már rég túllépték az unalmas szoknya-harisnya határokat. Miért ne lehetne egy harisnya masnis? Vagy olyan, amire felkapod a fejed: jaj, elfutott egy szál…. vagy mégsem?

Gondoltál-e az ezüstre? Elegáns és kedves egyszerre. Lehet belőle több vagy kevesebb a harisnyán. Válaszd ki a neked és az alkalomnak megfelelőt!

haris10haris3

Hát, és a necc… Vagy a combfixként elválók… A fekete vonalak, amelyek oldalt vagy hátul futnak végig, és felhívják egy-egy finom részletre, hajlatra, ívre a figyelmet. Nagy lukú vagy kis lukú. Esetleg a kettő egyszerre? Ilyen harisnya is van!

haris6haris8

A harisnya legjobb szezonjában vagyunk. A nadrágok unalmasak. A harisnya jobban öltöztet, nőiesebb és nem ritkán melegebb, kényelmesebb viselet, mint a férfiaktól elcsent nadrágdivatunk legjobb darabjai. Hol tud egy nadrág tetoválást imitálni, rafináltan formálni lábunk látványát, és terelni a figyelmet?

haris9haris5

Ha a szerényet szereted vagy ha a kihívót, ha rövid a lábad vagy ha hosszú, ha rövid szoknyát vagy a hosszút szereted, sőt, ha egyáltalán nem szereted a harisnyát ebből a kollekcióban találsz olyant, amiben jól érzed magad.

Fogd kézen a barátnődet, és irány az első utatokba kerülő harisnyabolt! Töltsétek jól az időt! Utána jöhet egy kis torna, jóga vagy kocogás, aztán egy nagy pohár narancslé, esetleg kávé!

Érezzétek jól magatokat!

haris9

,,,,,