Register
A password will be e-mailed to you.

Minden gondolatod szerelmed körül forog? Majd kibújsz a bőrödből amikor meglátod? Mennyire sikerül eltitkolni amit érzel?…

Kos (III. 21. – VI. 20.)

Nem vársz rá, hogy ő tegye meg a legnagyobb lépéseket. Csillapíthatatlan vágyaidtól fűtve valósággal lerohanod a célszemélyt, aki remélhetőleg igencsak díjazza ezt.

Bika (V. 21 – VI. 20.)

A te szerelmedet bizony ki kell érdemelni. Nagyon erős érzéseid vannak, ám csak ritkán lobbansz lángra – akkor viszont ezer fokon égsz, és úgy pörögsz, mint a ringlispíl.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Számodra véget nem érő misztérium a szerelem. Inkább az eszedre hallgatsz, mintsem a szívedre, ezért iszonyúan bosszant, hogy nem tudod előre kiszámítani a másikat.

Mi a legvonzóbb benned? Horoszkópunkból megtudhatod…

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Azonnal feléled benned a fészekrakó ösztön. Legszívesebben már a második randin körbehurcolnád őt a családod és a barátaid előtt, aztán meg is szerveznéd az esküvőt.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Mindent felemésztő szenvedély ragad magával, igazi megszállottság. Másra sem tudsz gondolni, s még akkor is hiányzik egy kicsit, amikor az ágy másik felére merészkedik.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Túlgondolod ezt is, mint úgy általában mindent. Hiába vannak ott a pillangók a gyomrodban, kedveskedő szavak helyett inkább szarkasztikus megjegyzéseket intézel szegény úriemberhez.

Milyen menyasszony vagy? Ha idekattintasz megtudhatod…

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Kibillensz az egyensúlyból, hiszen szüntelen boldogságot keresel – és ebbe az sem fér bele, ha éppen hiányzik, mert nincs veled. Az apró gesztusok mögött azonban meglátod a lényeget.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Falakat döntögető érzelmeid hajlamossá tesznek arra, hogy egy kicsit kisajátítsd a párodat. Félelem és feltétel nélkül tudsz viszont szeretni, ami hatalmas érték.

 

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Számodra a szerelem nem más, mint az önmegismerés újabb útja. Lelkesen vágsz bele, s mivel alapjáraton is szenvedélyes vagy, ilyenkor valóságos tornádóvá változol.

Mit várhatsz anyósodtól? Ha érdekel itt megtudhatod…

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Úgy érzed, mindent muszáj megtenned azért, hogy a kapcsolat a lehető legjobban működjön. Pedig nem feltétlenül szerencsés minden felelősséget a saját hátadon cipelni – meg is lehet őket osztani.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Folyton meg akarod menteni a világot, a szerelmedet meg aztán pláne. Akkor csap le rád a nagy érzés, amikor végképp nem számítasz rá. Kapcsolatotok célja a közös tanulás.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Száz százalékos odaadásra vagy képes, az ő kedvenc étele ezentúl a te favoritod is egyben. Olyannyira csúcsra járatod az álmodozást, hogy még a villanypóznák is veszélyt jelentenek rád séta közben.

MAGADRA ISMERTÉL?