A mama Tori Spellingnek, a Beverly Hills 90210 csillaga, a papa az 50 éves, kanadai születésű Dean McDermott az Egymásra találva, a Fegyvertársak, a Bérgyilkosok kézikönyve sztárja.

A házaspár öt éven keresztül volt főhőse saját életének, amikor Szerelemből szálloda (Tori and Dean: Inn Love) címmel valóságshow-t forgattak életükről. A dél-kaliforniában játszódó történet egyébként arról szólt, hogy Tori édesapjától örökölt 800 000 dollárból egy lepukkant szállodát vásárol, amit férjével nagyszerű együttműködésben palotává varázsol. A filmből kiderül, hogy a pár nem csupán a magán-, hanem az üzleti életben is milyen jól megérti egymást.

tori_dean_3

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a sorozat 2012-ben azzal zárul, hogy Tori babát vár. Akkor még csak az elsőt.

A szerelmesek – úgy tűnik – nem igazán hívei a születésszabályozásnak, és imádnak nagycsaládban élni. Így történhet, hogy újra és újra meglepődnek, hogy Tori ismét gyermeket vár, és ez a fordulat nem csak a család létszámát növeli, hanem egyre erősebbé teszi szerelmüket is. Stella, Hattie, Liam és Finn után az ötödiket. Fotóikat nézve örök fiatalok, akikre igaz a tétel, hogy egy új bébi megfiatalítja szüleit.

tori_dean_1

Három éve volt némi válság a kapcsolatukban, de örömmel látom, hogy sikerült befoltozni a csorbát. McDermott az ötödik baba bejelentésekor azt nyilatkozta: A szeretet mindent legyőz, és ez a várandóság mindent elmond a kapcsolatunkról, és örök szerelmünkről.

A negyedik baba várandóság félidőben kis pihenőre kényszerítette Torit, de szerencsésen alakult a következő 20 hét, remélhetően a következő bébi nem ijeszt így rá szüleikre, és a mama könnyű várandóság után hozza világra az ötödik McDermott gyermeket.