Történelmi pillanat egy híres amerikai márka történetében, és nagy lépés egy new yorki fiúnak, a 17 éves James Charlesnek. Megvan az első fiú Covergirl, azaz Coverboy. James Charles nagy álma teljesült, amikor megválasztották az első férfi sminknagykövetnek.

james_charles_3

Az Instagramon ad arcfestési tanácsokat ez a különös fiú ma már több, mint 200 ezer követőjének. Azt akarja megmutatni, hogy milyen nagyszerű lehetőségek rejlenek akár egy szimpla, akár egy rafinált make up készítésében. Rögtönzött iskolájában villámgyorsan szaporodnak a tanítványok, és stílust teremtett. Sokat elárul róla, hogy követői között épp úgy vannak első szárnypróbálgatók kezdők, mint profi haladók.

james_charles_7

Az alapokkal azaz alapozás trükkjeiről is találunk felvételeket, majd olyan speciális ötleteket is megvalósít, hogy… elcsodálkozunk. Rafinált highlighter technikáját sokan irigylésre méltónak tartják. Mondjuk ki: sminkmesterként szárnyal a 17 éves fiú.

james_charles_5

Érdemes rápillantani YouTube videóira, amelyen tanítja a make up készítést. A laikus make up készítők is gyorsan ráéreznek néhány jó fogásra, és hatásos megoldásra.

Szimpatikus személyiségét, közvetlen modorát hamar megkedvelte a világháló közössége, és egy év alatt hatalmas karriert futott be. James Charles neve rövid idő alatt fogalom lett.

james_charles_2

Kíváncsian várjuk, hogy alakul további sorsa. Azért én csendben ide suttogom a billentyűk közé, hogy remélem a smink marad női szépség kiegészítő és nem hódítja meg a férfiak arcát. Hangulattól és helyzettől függően a borosta vagy egy frissen borotvált arc tökéletesen megfelel egy férfiarc díszének, és a körülményekből adódóan roppant szexi. Nehezen tudom elképzelni, hogy a fürdőszobában közösen sminkeljünk és arclemosózzunk a pasimmal.

james_charles_1