Két ezüstérmet hozott haza Londonból Bakos Erika fantasy és tipbox kategóriában. A modellje lánya, Lili volt. Egy óra alatt építette meg ezt a hiper-szuper, hordhatatlan álomkörmöt!

Ez a legnagyobb nemzetközi verseny, ahol a merész és innovatív versenyzők a világ minden tájáról érkeznek és megmérettetik magukat. 750 versenyző érkezett idén Ázsiától az Egyesült Államokig, Ausztráliától Európáig. Erika hétszeres magyar bajnok, megannyi verseny ezüst és bronz érmese, többnyire inkább bíró, mint versenyző. Itt volt az ideje a londoni megmérettetésnek.

korom_4

Három éve is bizonyított már, amikor világbajnoki címmel tért haza Münchenből. Most a Nailympián mutatta meg, hogy a világban dolgozó sok-sok kollégájánál is ügyesebben épít körmöt.

Kezdő és haladó kategóriában indultak a versenyzők, akik tíz nappal az esemény előtt kapták meg az idei megmérettetés témakörét, vagy inkább ihletését. Ez egy kép, amire felépíthetik koncepciójukat, melyből megálmodják az épített versenykörmöt.

korom_

Az első kategóriában Lady Gaga körmöse az alkoholtilalom témakörét jelölte ki, de sokkal érdekesebb volt Erika valódi érdeklődési körébe eső fantasy, ahol Aphrodité című munkáját készítette el.

A másfél kilogrammos, körömhöz épített kompozíció érzéséről a 19 éves, egykor tini szépségversenyt nyert Lilit, Erika lányát kéne megkérdeznünk. A képen látható felépítmény egyes részei előre elkészíthetők voltak, így egy óra alatt elkészült a versenyköröm.

korom_2

A magyar körömépítők dicsőítéseként megmutatjuk, hogy 2015 decemberében a 25 éves, szegedi Varga Eszter, a müncheni NailArt Világkupán mivel nyert világbajnoki címet. Az alkotás címe: dzsungelláz.

korom_2015