Pro és kontra homoszexualitás

Zalatnay Sarolta hivatalosan is bejelentette, hogy homoszexuális, meleg, leszbikus stb. a lánya. A szexuális hovatartozás a kívülállók számára igazándiból magánügy. Azonban mit gondolsz, a szülőktől milyen reagálásra számíthat a gyermek?

zs1

5+1 mi történhet?

1  Kitagad. Nincs lacafaca. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan számára, hogy más utakat jár a gyermeke. Nem vállal vele sorsközösséget, ezért kilöki életéből időlegesen vagy végleg.

2  Megpróbál jobb belátásra bírni. Meggyőzni arról, hogy ez csak egy szeszély. Kevés az ismeret, a tapasztalat, még nem találkozott gyermeke az igazival.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

3. Pszichológushoz vagy mentálhigiénés szakemberhez küldi. Úgy véli, hogy ők értenek azokhoz a fondorlatos utakhoz, amelyen megtalálják a lélekben a kapcsolót, ami ide vezetett, és innen vissza.

zs3

4. Elküldi egy megbízható barátnőjéhez, aki ért a “lelkizéshez”. A vele valóbeszélgetéstől reméli, hogy más szemüvegen keresztül látja a gyermek döntését.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

5. Külföldre küldi tanulni vagy dolgozni gyermekét, hogy lekösse energiáit és elterelje figyelmét. Az új környezet akár el is terelhet az eredeti céltól. És épp úgy, mint a korábbi utak, meg is erősíthetik.

zs4

5+1. Elfogad. Elfogadja azt, hogy önálló döntéssel, önálló életet élő ember a gyermeke. A szülő hatása korlátozott a gyermeke fölött, és ez idővel még gyengül is.

Szini szerelmei

Zalatnay Sarolta ez utóbbi döntést választotta. Ő is, saját sorsát járó emberként járta útját egész életében. Az ország egyik legbelevalóbb lányaként élt itthon és külföldön.

Olyan férfiakkal élt és pukkasztotta környezetét, mint Brian May, aki mellett olyan figurákat ismert meg, mint The Bee Geest, Mick Jagger, Tom Jones, Gina Lollobrigida, Janis Joplin, Jimi Hendrix és ott volt Freddie Mercury születésnapi buliján.

zs2

Maurice Gripp-nek majdnem felesége is lett Sarolta Gibb-ként. A nála 22 évvel fiatalabb Márton Csabával, Benedek Lászlótól született Niki lánya.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Csapó Gábor vízilabdázó előtt, Révész Sándor volt a párja, akihez 20 évesen, piros taft ruhában, hatalmas piros masnit viselő afgán agarával vonult az oltár elé. Frenreisz Károly menyasszonya is volt, és gimnáziumban az első szerelem, Komár Lacival történt.

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: