Férfiaknak ajándékozni a legnehezebb dolgok egyike, mióta a nyakkendőtű, a férfi táska és a mandzsettagomb kiment a divatból. Szerencsére azonban feltaláltak időközben néhány frappáns új dolgot. Ez alkalommal a technikai eszközök mentén egerészünk!

1.  Napelemes töltő

ffiaknak2

Nélkülözhetetlen barátja azoknak, akik sokat használják a telefonjukat, tabletjüket vagy egyéb kütyüiket. Szeretni fogják azok is, akik nyáron szeretnék függetleníteni magukat a konnektoroktól. Azoknak is nagyszerű ajándék, akik környezettudatos döntéseket hoznak, mert ezzel a készülékkel saját kezükbe vehetik a napenergia hasznosítását.

Különböző képességekkel rendelkező eszközökről van szó, ahol többnyire a feltöltési idő, a teljesítmény, a súly és a szín játssza a kulcsszerepet. Így alakul az ára is 3000 és 70 ezer forint között.

2. Pohármelegítő

ffiaknak1

A rafinéria itt is kompakt eszközökben gondolkodik. Van olyan, amely hőmérsékletet mér, időt mutat és USB-csatlakozóként is funkciónál. Általános az ezüst kivitel – mert, hogy fém –, ami igazán korrektül mutat egy férfi asztalán. Ez tuningolható bébiplüssból készült, a pohár köré tekerhető henger-tokocskával, amitől forrón – nem csak a fülén –  is megfogható a bögre. Erre aztán jöhetnek a titkos szerelmi jelek vagy hűvösebb kapcsolat esetén a céges logó.

Mi 1000-6000 forintig találtunk a neten ajánlatot.

3. USB lámpa

ffiaknak3

A készség használata aránylag egyszerű. Helyi világítást nyújt az USB-csatlakozóról vett áramforrásból. Nélkülözhetetlen azok számára, akiknek fontos, hogy a laptopon dolgozva, sötétben is jó fényforrást kapjanak. De kedves ötlet azoknak is, akik laptopozó társuk mellett olvasnak, és így tőlük nyerik hozzá a fényt. Amikor az egyik olvasni megy, takarodó van mindkettejüknek.

Az áruk 400-1800 forint között mozog.

3+1. Bluetoothos fejhallgató

ffiaknak4

A mindennapi használattól a sportoláshoz, egyéni igényekhez alakított rendszerekig keresgélhetsz a kínálatban. Van izzadásálló, mosható, kisebb-nagyobb teljesítményű, jobb és még jobb hangminőségű. Válogathatsz színben, dizájnban, funkcióban. Zajkioltó rendszerek, könnyű kezelhetőség és funkcióválasztás. Akár 15 órás időtartalom. Nagyon csábító lehetőség, hogy karácsonykor cserélje le a régit, erre az újra, amit tőled kapott.

Az áruk 3000-90 ezer forintig terjed.