23 éves az ország egyik leghíresebb lánya (82-58-89). Ez egyben modellkarrierjének 10. évfordulója is. Csak ő tudhatja, mennyire rögös vagy könnyedén felfelé ívelő volt ez az út, de kitartó munkájának élvezi gyümölcsét. Arra gondoltam, mi lett volna, ha gyerekkori barátnője lennék. Egy kis játék!

Ha a barátnője lennék, mindent tudnék róla. Még annál is többet, mint most. Azt is, hogy Barbi 33-as ruhát hord – rögtön elsírom magam az irigységtől –, de nekem kisebb a lábam, mert az cipőmérete 38.

palvin_barbara_3

A szüleink megengedték volna, hogy egy suliba járjunk a budapesti Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumba, együtt fociztunk volna órák után, mert mindketten talpraesett, fiús csajok vagyunk.

Egymás közelében laktunk volna, és együtt jártunk volna az isiből haza. Otthon aztán énekelhettünk volna a szobájában, meg átkölthettünk volna saját szöveggel dalokat, amiken nagyokat lehetett nevetni, és arról beszélgetni, hogy énekesek leszünk és együttest alapítunk.

palvin_barbara_4

Nagy beszélgetések közepette együtt ettük volna nálunk a konyhában anyukám isteni tyúkhúslevesét sok zöldséggel, utána palacsintával. Mindketten bújjuk a könyveket, és persze egyszerre olvastuk volna James Dashnertől Az útvesztőt, ami egy amerikai sci-fi akció-thriller, és júj!

palvin_barbara_1

13 évesen épp együtt sétáltunk volna az utcán, amikor felfedezték. Utána, amerre fotózni, filmezni, divatbemutatón járt, küldött volna képeslapot: Koreától Oroszországig, Görögországtól Kínáig. Amikor aztán három éve elköltözött New Yorkban meglátogattam volna, és mivel nem tudtam volna felpróbálni nem hogy az összes, de egyetlen ruháját és cipőjét sem, jókat dumálgattunk.

Most például arról, hogy DiCaprio az idén is küldött-e neki szülinapi üdvözletet, ugratják-e még a Biber sztorival, és meghívja-e a szülinapi partyjára Depp-et.

palvin_barbara_2