Justin Biber egyre fáradtabb, érzékenyebb és szétszórtabb. A legújabb kalandja, hogy elvesztette az autóját. Nem is akármelyiket, hanem a halványkék Ferrárit. De hogy történhetett ez?

Azt hiszem, nem eshetett nagyon kétségbe, mert csak azon kellett elgondolkodnia, hogy helyette a Lamborghinivel vagy a valamivel drágább, másik Ferrárival autózik.

jb1

Ezt a Ferrarit, a Ferrari 458-ast, 2015. augusztusában vásárolta 70 millió forintnak megfelelő összegért. Ezzel történt a kalandja is. Egyik este bulizni ment barátaival Hollywoodba. A party elején letette a verdát egy Beverly Hills-i hotel, a Montage előtt. Innen mentek tovább a srácokkal az éjszakába.

Aztán ahogy véget ért a buli… ki nem járt már így… nem emlékezett, hol is parkolt. Talán csak annyi a különbség az ő és a mi elfelejtett parkolóhelyünk között, hogy nem saját maga, hanem asszisztense indult az autó keresésére. És míg Justin nem aggódott cseppet sem, az asszisztense annál inkább.

Mindössze három hétbe került, hogy megkerüljön a kocsi…

jb3

Nos, az autó jó helyen volt. A Montage Hotelben azt hitték, direkt hagyta ott, amikor elutazott. Akiknek több ilyen szuper kocsija van, és gyakran megfordul Hollywoodba, megesik, hogy ott hagyja egy-egy hotel parkolójában az autóját. Nyilván nem jelenti be előre, hogy milyen hosszan kívánja megőrzésre otthagyni. Jön érte, amikor jön. A hotel pedig várja, hogy visszatérjen autójáért a milliomos.

jb4

Bieber pech sorozata folytatódott ezzel az esettel. Mint emlékezetes, nemrég ellágyult saját dalán a színpadon, és majdnem zokogva tartotta meg koncertjét. Míg más alkalommal nem volt kedve énekelni, és felvételről nyomta a bulit, aminek a fizetővendégek bizonyára nem örültek. De olyan is előfordult, hogy nem tudott fizetni, és úgy mentette ki egy rajongója szorul helyzetéből. És még csinált néhány sztárallűrös malőrt.

Bieber felelősségérzetének kifejlődésére apellálni… Nos, nem tudom. De a hosszú élethez és a nagy karrierhez talán nem ártana, ha kicsit pihennie, hogy összeszednie magát.

jb2

Kíváncsi lennék, hogy idén mi lesz az újévi fogadalma.