Közeledik a karácsony és a karácsonyi partik időszaka. A téli koncertek, a szilveszter… Nézz körbe a ruhatáradban, mikor, mit szeretnél felvenni. Ha nincs megfelelő darab, akkor pótold időben.

1. A Chi-Chi London 100 euróért kínálja ezt a romantikus, hófehér ruhát. A szerény nyakkivágása csak látszat. Valójában mell fölött záródik , a többi csupa csipke.

 

herci1

2. Légies sötétkék elegancia. Mély dekoltázst hangsúlyozó minta, a csípő körül libbenő öv szalagjai és a minden lépésnél szétnyíló alsó rész… Ebben nem járni, hanem vonulni lehet.

herci7

3. Szigorúan elegáns. A fekete ezüst összeállítást komolyabb alkalmakra javasoljuk, és lehetőleg esti rendezvényekre. Napközben igen komor. Bár meg lehet próbálni világos kiegészítőkkel megbolondítani.

herci2

 

4. Mályva szín. Az ártatlan, tiszta fehér után a mályvából készült verzió a mintát hangsúlyozza. A mályva az optimizmus, a boldogság színe. Viselője vidám, elégedett személyiség.
herci3

5. Rózsaszín, lágyan libbenő anyag, könnyű redők. Egyszerre fogalmazza meg a hosszú ruha és a nőiesen vonzó lábak kettős üzenetét.

herci4

6. Csipkerózsika. Szerény, mesés, rejtélyes, fiatalos, vidám. A csupaszon hagyott karok szépen ellensúlyozzák a sűrű minta mozgalmasságát.

herci5

7. Elegáns, földig érő, fekete. Inkább magas, karcsú alakot hangsúlyozza, de kétségtelenül királynői.

herci6

7. Rafinált. A felvillanó ruhabetét szépen visszaköszön a mell rész gyönyörű betétjénél. A  hátul emelt nyakrész klasszikus szabásvonala, a bő szoknya önmagárt beszél.

herci8

8. Az önmagában nyomott, kissé sprőd anyag önálló életet él viselőjén. A zárt szabásvonalú felsőrészt a háromnegyedes ujjmegoldás tesz élővé. Gyönyörű ellenpontok.

herci10

 

9. Wow! Merő lágyság, amely finoman követi a test vonalát. A földet seprő szoknya diszkrét, kecses vonala a hátkivágás szép ívével szinte zenei motívum is lehetne.

 herci9

10. A nagy virágmintás ruháknál érzékenyen kell ügyelni a szabásvonalakra. Ebben az esetben sikerült a tervezőnek ezt a harmóniát megteremteni. Egyszerű és csodaszép darab.

 herci11