Tavaly decemberben jelentette be a Polyák–Hommonay házaspár, hogy   15 év házasság után külön utakon szeretnék folytatni az életüket. Zsolt ekkoriban már a színház egyik táncosával került romantikus kapcsolatba, Lilla viszont egyedül maradt a két gyerekükkel.

polyak_lilla_csaladja

Bár már külön utakon járnak, Polyák Lilla megosztotta gyermekei apjával, amikor új férfi érkezett az életébe, aki mindkettőjük kollégája. Sokan  gondolták, hogy Homonnay Zsolt annak ellenére is rosszul fogadja majd a 16 év korkülönbséggel járó szerelmet Polyák Lilla és Gömöri András Máté között, hogy neki már régóta van valakije, de nem így történt.

operettszinhaz_muveszei3

 

Mátéval a Marie Antoinette próbaidőszakában fűződött szorosabbra a kapcsolata. Sokan féltettek és aggódtak miatta de Ő boldog.  Belement egy olyan kapcsolatba, ami tart ameddig tart, és a gyerekei egy vidám anyukát látnak, nem pedig egy szétzuhant megkeseredett, kisírt szemű depist, mert a férje megpattant egy fiatalabbal! Nem lett önkorbácsoló, önbizalomhiányos, és ha a férfiaknál dicsőség, hogy csitrikre cserélik le a nejüket, akkor egy nőnél miért elítélendő, ha fiatalabb pasival van kapcsolatban?

 

Gyermekei elött, sosem titkolóztak mindig elmondták, hogy éppen hol tart a kapcsolat, minek mi lehet a kimenetele. Tudják, hogy rá és az édesapjukra is mindig számíthatnak, mert nekik ők a legfontosabbak.

polyak-lilla-gomori-andras570x400

Máté a több mint másfél évtizedes korkülönbség dacára sem akart lemondani szíve választottjáról és az sem tartotta vissza, hogy Lilla szerelmével együtt két gyermek is jár a kapcsolathoz. – Kevésbé elfogadott az idősebb nő-fiatal férfi felállás, de egy percig sem félt emiatt. Tiszta és erős érzések voltak benne: őt akarta. A gyerekekkel kapcsolatban úgy érzi, fel tud nőni a feladathoz.

Máté huszonnégy éves kora ellenére éretten látja, mitől marad életképes egy szerelem. – Egy kapcsolat akkor működik, ha energiát fordítunk rá. Naponta szükség van apró figyelmességekre, törődésre, gyengédségre. Ha figyelünk a másikra, akkor a kapcsolat működőképes és gyümölcsöző. Nekünk tényleg csak egyre jobb és jobb a kapcsolatunk.

638483_azt-nem-feltetelezi-senki-hogy-a-ketgyerekes

 

Lillával egy hónapon belül összeköltöztek, és a színésznő két gyermekének is szinte azonnal be lett mutatva. Jó viszonyt ápol velük, élvezi a mostohaapa szerepet.

Polyák Lilla 40 éves, az Operettszínház énekese pedig 24, úgy tűnik azonban, hogy a kor nem akadály. Máté a vele egykorúakkal ellentétben családcentrikusnak vallja magát. Elárulta, ő bizony gyermeket szeretne Lillától. Nagyon várja, hogy édesapa legyen, Lilla gyermeket szüljön neki…. szerinte kislányuk lesz……..