17 ország 17 ezer 25-55 év közötti nő között végzett online felmérést az Activia InSync. Nagyon-nagyon-nagyon kritikusak vagyunk magunkkal. Ha van kedved, töltsd ki te is a “Mennyire vagy szinkronban” című tesztet!

no_szep_2

A felmérés eredményei frissek, azaz napjaink női közérzetéről szól. A teszt kitöltésekor választ kapsz arra, hogy a magyar átlaghoz képest milyenek a te értékeid, illetve egy-két testreszabott, neked szóló tanáccsal is gazdagodhatsz.

Az önbizalom területeit fürkésző kérdőív válaszaiból az derül ki, hogy 70%-unk már a puszta megjelenését sem tartja kielégítőnek, pláne nem vonzónak. Ezek az apró, egymást erősítő önbizalomhiány-megnyilvánulások számtalan területen éreztetik hatásukat. Kihatnak a párkapcsolatra, a baráti, a családi viszonyokra és a munkahelyi eredményességre is. Holott fel lehetne építeni ugyan ezen elemek pozitív építőköveiből az eredményes önmagadat is!

no_onbizalom_2

Kevésbé hatékony és boldog az élet különböző területein, aki saját magát gáncsolja el újra és újra túlzott önkritikával. Érdemes elfogadni a támogató környezet, a hiteles kapcsolatok bátorítását, visszajelzéseit, és a kritikát saját malmunkra hajtva erénnyé formálni!

A tesztet itt találod: http://insync.hu