Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani

 

A fiúk nevére tovább fogunk emlékezni, menta a ClassFm NEVŰ rádióadóra. Balázsék rajongótábora hatalmasra Nott. Mégis borult a Morning Show, de miről van szó van?

Bochkor Gábor volt AZ ELSŐ rádiók, Aki megmutatta Magyarországnak, fórumtémák Milyen Egy Reggeli Beszélgetős, röhögős Ébresztő. EZT a műfajt Lehel szeretni és ellenszavazat. Aki rákattan, Nehezen vált. Balázsék legtöbb Egy darab időre becsukták a kapukat, de EZ feltehetően Nem tart sokáig. Gondolj mondjuk Popovics Lászlóra a Petőfi Rádiótól. AZT hittem, soha Nem hallom többet a hangját. Aztán felröppent a hír, Hogy hamarosan Újra mikrofon ele Áll. Szóóóóval …

 

SB3

1. Te is Tudsz Egy Csomó foglalkozást mondani, Ahol a kapcsolatok határozzák meg ki tölti legyen AZ állást. Nem akarjuk, Hogy Így Legyen, Mert a felkészültségnek, a jó szándéknak, a szolgálatnak, AZ igényességnek, a szakmai hozzáértésnek és a tehetségnek Kéne döntenie. EZ AZ IDEÁLIS Lenne. Ehhez képest történnek ritkábban Vagy gyakrabban másképp A dolgok.

2. Sebestyén Balázs felkészült, jó szándékú, Aki felkészült szakemberként szolgálta hallgatóit. El TUDOD képzelni, Hogy Andy Vajna ne akarná EZT AZ aranytojást tojó tyúkot? Reméljük sikerül megállapodniuk bánja a fizetést, bánja a szólásszabadságot illetően.

SB2

 

3. Együtt Akar Maradni egy csapat. Andy Vajnának Nem Kell kitalálni sem Új műsort, sem kockáztatni, Hogy beválnak-e. Fillérre pontosan tudja, Hogy mit Vesz Balázsékkal. Ha valóban üzletemberként ne, akkor OKÉT fogja választani. Hamarosan Újra “Beszélni” fognak.

4. A szólásszabadság neccesebb Kérdés. Nemrég Egy német lap munkatársát idézték Nemzetközi Bíróság ele, Mert megsértett Egy török politikust. Olyan durván fogalmazott, Hogy AZ újságíróként Az európai kultúrkörben bátran nevezhető túlzásnak. A szövege maximális Egy Nagyon zúzós Éjszakai berúgás UTÁN állta Volna MEG A helyét, de Akkor is számítani Kellett Volna Ra, Hogy mondjuk megkergetik.

Aki kimondja a véleményét és Még sarkosan is fogalmaz, AMI Nem tetszik a tulajdonosnak Vagy a főnöknek … AZ pech! A szólás szabadságát legtöbb ES ITT ő határozta meg. De EZ Egy Másik történet.

Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én

 

5. Ahogy EZ egy ~ Ahányszor véget ERT AZ Nagyon csúnya, ellenszavazat elegans ugyanakkor Nagyon Tipikus – mondja Sebestyén Balázs, és ellenszavazat Nagyon tudunk Vele vitatkozni. Az elbocsátásnak az van kultúrája, és szükség esetén olvasható szakirodalma. Jó Lenne EZT van méltósággal intézni.