Berki Krisztián személye erősen megosztja a közvéleményt. Beszédtéma fellépése, karaktere, intellektusa, sőt elmondhatja magáról, hogy még a heréi is. Azt hiszem, ezzel egyedül van a magyar celebek között.

Berki (ismét) pénzt keres kis befektetés nagy haszon jeligével. Ez alkalommal a befektetés egy fekete gyémántgyűrű. A haszon pedig minden más, ami megér valakinek, bárkinek, akárkinek, hogy Berki esküvőjéhez hozzájáruljon. Úgy reméli, jól jövedelmező programot tervez, hiszen pénz kell, vagy ahogy utalt rá: soha nem elég.

berki_krisztian_2

Hódi Pamela fogja diktálni az iramot, és szeretetre vágyó férje számára megszervezni élete egyik legszebb napját. Tehát a technikai részletek Pamela kezében vannak és lesznek.

Berki érzékeny mondatai megcsillantják, hogy kemény bőre alatt érzékeny lélek lakozik: hálás Pamelának azért a boldogságért, amelyet ad neki, és hogy gyermekkel ajándékozta meg. Ezért cserébe Pamela vidáman vezeti tovább rajongó urát. Azt csak ő tudja, hogy mikor mennyire könnyű vagy nehéz feladat ez.

berki_krisztian_1

Mint köztudott Berki újabb gyermekre is vágyna, Pamela azonban – aki a családban a nadrágot hordja – egyelőre megelégszik azzal, ha Berki kitűnő csődörként teljesít odahaza, és elégedetté teszi ezen a téren is asszonyát.

Pamela tehát most ismét új és vélhetően hálás szerepkörben találja magát: válogathat az esküvői ajánlatokból, szervezheti a hazai celebvilág következő nagy találkozóját. A politikai ambíciókra is kész Berki kedvéért kíváncsiak vagyunk, vajon hány politikus kerül a meghívottak listájára.