Nagyon jól csináltál eddig mindent! Minden úgy volt jó, ahogy volt. Most már csak néhány dolgot kell átgondolnod vagy megtenned. Nézzük!

1  Ajándékok?

Senki nem maradt ki a listából? Minden megvan és úgy érzed jó választás volt? Kéne még mellé valami apróság? Egy csomag mézeskalács, aszalt gyümölcs, földimogyoró vagy egy kevés csoki is jól mutat mellette.

j2

2 Csomagolás?

Mindent csomagolj be szépen. Rendezz el, hogy később már ne kelljen vele foglalkozni. Ne derülhessen ki, hogy kevés a cellux, a csomagolópapír vagy a szalag. Ha magad készíted még van időd néhány utolsó simításra.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

3. Bevásárlás?

Megvan minden ennivaló, innivaló, gyümölcs, amire szükség lesz? Gondold végig, mikor, kinek, mit fogsz kínálni. A romlandóknak megfelelő helyet kell találnod, vagy válassz helyette tartósabb, jobban elálló termékeket.

j4

4. Ruha, cipő?

Megvan minden tisztán, kivasalva, felakasztva? Nem futott fel a harisnyád? Egy kendőre is lehet, hogy szükséged van, ha hűvösebb az idő. Ha olyan helyre mész, gondoskodj váltócipőről is, hogy jól érezd magad, ha le kell venni a csizmád.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

5. Naptár rendben?

Nézd át, nincs-e valami átfedés? Mindent beterveztél és beírtál a naptárba? Ott tudsz lenni mindenhol? Nincs szükség újratervezésre?

j1

6. Tartalékok?

Vannak otthon tartalék izzóid, gyufád bármi, amire szükséged lehet, amikor be vannak zárva az üzletek? Nem nagyon lesz időd apróságok után szaladgálni az ünnepek alatt.

 

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

7. Felkészültél?

Szusszanj egyet. Túlvagy minden teendőn. Nyugi. Ajándékozd meg magad néhány nyugodt órával. Tedd, ami jólesik! Vackolj be, és nézd meg például A másik Boleyn lány című majdnem két órás, kosztümös filmet.

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: