Lezárult Angelina Jolie és Brad Pitt szerelme, sőt mi több házassága. Nincs több esély. Kár próbálkozni, közös nevezőt találni. A válás, elvileg, az eltérő nevelési módszerek miatt történik.

Megszólalt a család testőre, Mark Billingham, aki kiszivárogtatta, hogy nagyon aggódtak a szülők, hogy gyermekeiket ne rabolják el. Gondolom a gyermekes sztárok és politikusok nagy parája ez. Közleményt adott ki Angelina ügyvédje Robert Offer is, aki úgy fogalmazott, a család egészséges működése miatt történt, ami történt.

jolie_pitt_gyerek_4

A gyermekek felügyelete anyáé, apáé csupán a láthatás. Kissé furcsa, de az apai kapcsolattartások alkalmával jelen lesz egy terapeuta is. Feltételezhető, hogy egy jobbfajta terapeutáról van szó, aki ügyes és hiteles a szakmájában, és mindkét fél elfogad, vagy el kell, hogy fogadjon.

Te mit gondolnál Brad helyében?

jolie_pitt_gyerek_3

1.  Hurrá, jó megoldás született, hiszen Angelina nem tiltotta el a Bradet a gyerekektől. Találkozhatnak.

2. Bizakodásra ad okot, hogy a jelenlévő szakember igazolni tudja majd, hogy Brad jó apa: nem iszik, nem piál, nem kiabál indokolatlanul és nem veri a gyerekeket. Ez egy jó megoldás! Később jobb helyzetbe kerülhet a gyerekekkel való kapcsolattartásban. (De jó lenne ilyen sok elvált családnál!)

jolie_pitt_gyerek_2

3. Brad bosszús is lehet, mert Angelina diktál. Úgy intézi az ügyeket, ahogy csak akarja. (Nem tudjuk, korábban milyen volt a családi munkamegosztás, de a harmóniából feltételeztük, hogy közös ötletekkel, közös megállapodásokkal.)

3+1. Előfordulhat, hogy Bradet csupán mérsékelten érdekli most a gyerekekkel való találkozás. Pontosítjuk: érdekli, mert nagyon szereti őket, de érzi, hogy sokkal nagyobb a gebasz, hogy Angelina felrobbantotta a családot. Hosszú együttélés és házasság ért véget. Nem találtak közös nevezőt és nem született megoldás.

jolie_pitt_gyerek_5