10 próba, ami összehoz vagy elválaszt örökre

HA JÓ A KAPCSOLATOD, akkor az advent nagyszerű alkalom, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz. HA GÁZ VAN, akkor pont alkalmas az időpont, hogy egy nagy erőbedobással kiderítsd van-e miért tempózni. HA NEM, akkor a szilvesztert már új pár keresésére fordíthatod.

1. Az ő kedvence

A hobbiját, érdeklődési körét helyezd előtérbe. Lepd meg valamivel, amivel saját magát is meglepné, és éljétek át együtt az élményt.

par10

2. A te kedvenced

Most te vagy soron. Beszélj a hobbidról, mond el, hogy neked mennyire fontos és figyeld, mennyire kíváncsi rád. Esetleg néhány apróságra is felhívhatod a figyelmét, amit szeretnél – ha igazán figyelt, megkapod tőle.

par11

3. Az aktív közös kedvenc

Egy közös este a barátokkal vagy wellness kettesben – bármi, amit együtt szerettek csinálni. De most tegyél valami kedves csavart a történetbe. Egy apró ajándék a zsebbe vagy legyen váratlan meglepetés. Menjetek, játsszatok és nevessetek!

par3

4. A passzív közös kedvenc

Maradjatok otthon, és lepd meg. Egy jó film, egy finom palack bor, egy könnyű vacsora, sok gyertya, esetleg egy kis hastánc bemutató vagy a szokásosnál szexibb viselet vagy szituáció. Egy este, ami csak rólatok szól, úgy, ahogy mindketten szeretitek.

par7

5. Legyél ott minden percében!

Küldj kedves sms-eket vagy képeket neki, hogy többször gondoljon rád. Mosolyogtasd meg! Esetleg utalj egy-két kedves közös emléketekre, amit ő is szívesen felidéz. Kicsit kihúzod ezzel a hétköznapi verkliből.

Képtalálat a következőre: „kedves SMS pasik”

6. Ne legyél ott minden percében!

Itt az idő, hogy hiányozzál. Ne tedd a megszokott gesztusokat, figyeld, hiányolja-e. Esetleg utazz el néhány napra, de hagyhatsz néhány kedves, emlékeztető gesztust, amire rátalál a távollétedben.

7. Tegyél szokatlan dolgokat!

Ha nem szoktál főzni, akkor most mutasd meg! Egyszerű receptet keress. Vagy a kedvenc éttermetekből hozass, és add elő, mint saját kreációt. Aztán ha úgy érzed, buktasd le magad.

par4

8. Tegyél olyant, amit mindig szeret tőled

, de ritkán van rá alkalmatok. Ki kell próbálni. Lehet, hogy valamikor jólesett neki, de most nem fog. A tévedés is a megismerés része.

9. Viseljetek hasonlót

Nézz össze néhány pontot, színt, mintát és legyen valami hasonló a megjelenésetekben. Ahogy a cipő illik a táskához, ti is illetek egymáshoz.

par0

10. Viseld, amit tőle kaptál

vagy együtt vettetek. Legyen fehérnemű vagy ékszer. Esetleg egy tőle örökölt ing? Idézzétek fel azokat a pillanatokat, amikor megkaptad tőle. Esetleg közös fotónézegetés, amelyek azokban a napokban készültek?