Karácsonyfa – másképp

Van más megoldás! Nézz körül ebben a kis galériában, és keress kedvedre való megoldást! Nem kell fenyőfát venned!

1  Gurigák a falon

Nem is foglal túl sok helyet, és a meglévő díszeiddel alakíthatod, vagy kitalálhatsz egy új színkompozíciót. Légy bátor, tervezz, rajzolj, álmodd meg ezt a karácsonyfát! Lehet harmónikus vagy színpompás. Az idei karácsony más lesz!

Diy Unique Christmas Trees For Christmas Decorations 2015 2016 - Best Christmas Moment

2. Ismétlődő díszek

Maradjunk a falon! A váltakozás és ismétlődés kellemes dinamizmusa adja a lelkét ennek a karácsonyfának. Böngészd kicsit át a képet, és válaszd ki a megfelelő tárgyakat, amiből elkészítenéd. Miből van otthon több? Itt a lehetőség, hogy kilépj a megszokott keretekből.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

ka7

3. Minden, ami apró és sokféle

És mit szólsz ehhez? Az apró tárgyak dicsérete. Elengedheted a fantáziádat, átnézheted a fiókjaidat, előveheted kedvenc kincseidet. Néhány kedves, apró tárgyadat, képed. Bátran változtathatod a formáját, alakját, idomait. Tiéd a pálya!

ka6

4. Riói hangulatban

Lépj le a falról! Nem egy szokványos karácsonyi hangulatot sugárzó karácsonyfa, de szilveszterkor is megállja a helyét. Sőt, tulajdonképpen bármelyik évszakban kellemes lakásdekoráció. Csak legyen tér és jó megvilágítás, ahol jól érvényesül. Hurrá, színek!

ka8

5. Lebegő gömbök

Légies és szerény kompozíció, amelynél a hagyományos díszek nagyszerűen felhasználhatók. Itt vannak a gömbök, csak a fa hiányzik alóla. Vagy mögüle? Megmentettél egy fenyőt a kivágástól! Az elkészítése pedig nem nagy ördöngösség.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

ka9

6. Fedésben egymással

Na, mit gondolsz, te miből készítenél el egy ilyen fát? Könyvekből, fahasábokból, papírrudakból? Vagy van más ötleted? Gondolkodhatsz szerény méretekben, kísérleti jelleggel és jövőre egy nagyobba is belevághatsz. Megint megmaradt egy fa a természetben!

ka10

7. Havas sarok a lakásban

Ez egy hagyományosabb változat: a műfenyő. Eltávolodhatsz a hagyományos vagy természetes zöld színtől, hogy megidézd a havas tájat a meleg szobában. A havat idéző hangulat érdekes és szokatlan színfolt, de már ránézni is jó. Ez már a karácsonyfa továbbgondolva.

ka11

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

 

 

Ha tetszett, és megosztanád, itt megteheted: