A születésnapján elsők között köszöntöttük Barbit, de aztán nem velem, nem is egy férfival, hanem Stella Maxwell-lel ünnepelt. Na, és mi a helyzet a fiúkkal? Ki lehet az az ismeretlen férfi, akivel Barbit nemrég lencsevégre kapták?

Veronában járunk. A hétvégén itt járt Barbi is, ahol az Intimissi fogadásán fotózták egy, ebből a szögből, szimpatikus férfi társaságában. Közvetlen közelében. A képen jól látod te is, hogy a igen közel ül hozzá (talán a nagy zaj miatt), nevetnek és vidáman beszélgetnek. Képzeld bele magad egy ilyen helyzetbe!

palvin_barbara_6

1.  Szerelem. Bár nem Velence, de ott a levegőben Észak-Itália balzsamos illata, az olasz ételek és a könnyed, de bódító olasz borok, a mediterrán szerelem bűvös ígérete.

2. Régi barát. Bizalmas ismerős, akivel jó volt ismét találkozni. Talán kolléga. Nem gondolva a lesifotósokra egy felszabadultan jót nosztalgiázni, sztorizni, nevetni. Felemlegetni azt, amire csak ő és Barbi emlékszik.

palvin_barbara_7

3. Kolléga. Milyen jó lehetett kiengedni, olyan valakivel beszélgetni, akivel lehet nevetni a szakma árnyas oldalán, és féltékenység nélkül örülni a jónak.

3+1. Rokon. Édesapa, nagybácsi stb.

palvin_barbara_10

Akárki is volt, vagy megy a süllyesztőbe, és soha nem hallunk róla, vagy úgyis megtudjuk ki fia borja. Reméljük olyan fickó, aki támogatja Barbit a karrierjében, hiszen szeretnénk még őt Bond lányként látni! Biztos elsöprő látvány lesz filmvásznon is!

Már nincs címlap, ahol ne láttuk volna. Itt az ideje új pályákat meghódítani. Hajrá Barbi, veled vagyunk!

palvin_barbara_8