S.O.S ötletek tartalomra és formára

Ha kész vagy mindennel, dőlj hátra a fotelben, és kattint más olvasnivalóra a NoiZona.hu-n. Ha azonban még nyitott kérdés, mi lesz az első ablak mögött… Nos, arra az esetre van néhány ötletünk!

1  Vannak szép emlékeid, amiket szeretnél vele felidézni? Írd le a történeteket, és ha még fotód is van róla, mellékeld. Vagy csak fényképek. Kezdődjön a 24 vidám pillanat felidézése!

1vas

2. Menjetek más-más étterembe, más napokon rendeljetek, és megint máskor te, ő vagy együtt süssetek, főzzetek. Bátran írhatod egy-egy papírra, hogy mélyhűtős vacsorát esztek vagy salátát, szendvicset. Ha másképp alakul a nap, ki is cserélheted a zsebecskében a tervezett programot.

3. Feladatok! Feladatok, amelyeket átvállalsz tőle. Vagy olyan vicces lenne, ha ő végezné, hogy jó mulatságnak tűnik átadni egyetlen nap erejéig. Lehet, hogy elsőre kitolásnak látszik, ezért fontos, hogy a végén szívből, együtt nevethessetek rajta.

1vas2

4. Semmit nem találsz, de vannak papír ajándékzacskóid? Ez lesz a megoldás! Idén ilyenekből áll az adventi naptárad.

5. A kíváncsiaknak, a nem jól záródó vagy nyitott ablakok, zsákocskák miatt érdemes mindig az éjszaka feltölteni egy-egy zsebet. A végén még egyszerre megnézik az összeset… Így időt is nyersz, ha még nincs meg a 24 adventi apróságod.

karacsony0

6. Üres, de szereted te (vagy ő) az idézeteket? Akkor irány a kedvenc idézeteid gyűjteménye vagy a net végtelen információ-halmaza! Kevés is lesz 24 papír. Nyomtathatod, de személyesebb a kézírás. Szívecskék, díszek, miegyébb…

7. Van néhány program és élmény, amivel adósa vagy? Kerüljenek ilyen tartalmú üzenetek az összehajtogatott kis papírokra. Neki és neked is várakozás, hogy mikor melyikhez értek, hiszen két nap múlva garantáltan nem tudod már melyikbe mi került.

Young Woman Sitting on Couch Holding Christmas Present and Wearing Santa Hat --- Image by © Royalty-Free/Corbis

8. Mit szólnál egy 24 napos filmmaratonhoz? Otthon vagy moziban. A kedvedért bekerülhet a listába néhány romantikus film is.

9. Igyál egy jó erős feketét, és készíts egyet! Reggelig még hosszú az idő. Nagy dobozokat oszthatsz fel, kis gyufásdobozokat ragaszthatsz össze, összevarrogathatsz vagy felerősíthetsz zoknikat…

10. Kocogj el az első boltig, és vegyél egy apró a kereskedelmi forgalomban bárhol kapható, csokikat rejtő, sztenderd adventi naptárat. Probléma megoldva!