Néhány nagy pocakú celeb várja már babája születését. A legfiatalabb pillanatnyilag az András napon, azaz november 30-án született Dimitri Portwood Kutcher.

Ő Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeke. Az első egy kislány volt, aki idén három éves. A neve Wyatt Isabelle.

A baba és a mama egészséges, de a család továbbra is szeretné megóvni gyermekeit a nyilvánosságtól, és a magánéletét valóban maga élni.

mk4

Így kénytelenek vagyunk elejtett információkra, lesifotósok fotóira és saját tapasztalatainkra hagyatkozni, amikor írunk róluk.

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

  1. Nagyszerűnek tűnik a korkülönbség a két gyermek között. Se nem kicsi, se nem nagy. Bizonyára lesz dada, aki majd segít az édesanyának, de így azért könnyebb, mint ha egy kicsi és egy pici baba lenne.
  2. Első lány, második fiú. Akik ezt a leosztást kapják, esküsznek rá, hogy a legjobb. A nagy és okos lány jó hatással van öccsére. A kisebb fiú másodszülöttként némi lazaságot tud csempészni az első gyermek megfelelési kényszerébe.
  3. Az édesapa 38, az édesanya 33 éves. Fiatalok, szépek.
  4. Apai ágról ír, indián és cseh, az anya ukrán származású. Gazdag genetikai mix.
  5. Ashtonék hárman voltak testvérek. A nővére három éves volt, amikor ő és ikertestvére öccse megszületett. Világrajövetelekor 5 perccel lekörözte testvérét.
  6. Mindkét szülő szenvedélyesen vágyott rá, hogy színész legyen. Az apa modellként élhetett volna élete végéig, de inkább meghallgatásra indult. Az anya pedig 14 évesen 18 évesnek vallotta magát, hogy megkapja első szerepét.
  7. Mila Kunis mindössze 1991-ben érkezett az államokba, Ashton iowai születésű, azaz az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

Mindketten természetesek, nem érzik, hogy kényszeresen villantaniuk kéne folyton valamit magukról. A szerelmük valóban szerelem, ahol a nő választotta a férfit.

Talán Demi Moore is így volt Ashtonnal, aki ilyen típus lehet: a nő nézi ki és dönti el, hogy márpedig az enyém lesz!

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

Reméljük, egészséges, nyugodt és békés évek állnak előttük. Kívánjuk, hogy legyen idejük egymásra, nem bánjuk, ha színpadon is látjuk őket, de éljék békés, boldog családi életüket!