Ajándék olyan alkalmakra, amire nem készültél

Van, hogy nem számítasz rá, hogy valaki megajándékoz, és csípőből viszonozni kéne a köszöntést. Erre az esetre készült összeállításunk. Csomagold be őket, tedd titkos helyre. Tegyél mellé egy kis rátűzhető karácsonyi dekort vagy üdvözlőkártyát. Ha eljön az akció ideje, 2 másodperc alatt ráragasztod, és adhatod is.

a_6

1. Bor, pezsgő és társai

Néhány üveg ital szépen becsomagolva. Férfiaknak és nőknek is nagyszerű ajándék, de azért legyen néhány változat. A férfiak jobban örülnek a pálinkának mint a tojáslikőrnek…

<<<Letölthető önéletrajz minták!>>>

2. Csokoládé, bonbon, egyéb édességek

Legyél ízléses a termék megválasztásakor. A gyerekek örülnek a Kindertojásnak vagy a maxi méretű táblás vagy méteres csokiknak. Van, aki inkább az alkoholos töltelékűt kedveli, de nagyon népszerűek a kézműves csokoládék is.

curious smiling young woman with a gift box in her hands

3. Könyv, album, könyvjelző

Feltétlenül írd rá egy kis papírra, ami nem esik le a csomagról, hogy mi van benne. Lehet, hogy nem mindenkit egyformán nyűgöz le az aromaterápia vagy egy történelmi könyv. De van akit igen! A könyvjelzők piacán pedig gyönyörű darabok közül válogathatsz.

$$$ Jól fizető munkák diplomásoknak! $$$

a_8

4. Saját készítésű lekvár, fűszersó, muffin, fürdősó stb.

Életkortól, ízléstől, világlátástól, politikai beállítottságtól és vallástól függetlenül jó ajándék. Szeretjük, ha valaminek pontosan tudjuk a származási helyét és készítőjét. Így majd remélhetően csuklasz néhányszor, amikor felemlegetnek. Természetesen azért, hogy milyen jó, amit tőled kaptak.

5. Pipere vagy élelmiszer kosár

Tavaly bájos fonott kosárkában 4-5 féle házi sajtot kaptam ajándékba. Az egyik nagynénémtől pedig minden évben pipere csomagot. Nem mondom, hogy azonnal felhasználtam őket. Nem egyszer előfordult azonban, amikor álltam a zuhany alatt a kiürült a samponos vagy a tusfürdős flaskával a kezemben. Olyankor boldogan vettem elő a Húgi nénitől kapott titkos készletet.

 a_1

5+1. Vásárlási utalvány

Egyes bevásárlóközpontok, de saját készítésű termékeiket árusító gyártók is adnak ki vásárlási utalványokat. A bevásárlóközpontoknál ezeket a legtöbb üzletükbe beválthatod. Azt se kell eldönteni, hogy könyvesboltba vagy ruházati boltba költse el a megajándékozott.

<<<Angol nyelvi tesztekhez katt ide!>>>

A kézműves termékek között pedig bátran válogathat. Egy natúr kozmetikumokat árusító műhely épp olyan széles áruskálát kínál, mint egy keramikus. Jó keresgélést!

Itt kifejezheted, ha tetszett a cikk vagy megoszthatod: