A filmvásznon és az otthoni lejátszókon nézők milliói fürkészik a tökéletes színész tökéletes testét. A Trója című film kosztümtervezője nem hagyott sok választást Brad Pittnek: a tökéletes alakításon túl, tökéletes lábszárakat is kellett villantani.

Brad Pitt lelkiismeretesen készült a Trója főszerepére. A hollywoodi sztárokat sokszor hatalmas fizikai és lelki próba elé állítja egy-egy film szereplőjének megformálása. Így volt ezzel a feladattal Pitt is. Speciális edzéssel, tömegnövelőkkel, masszázzsal formálta testét. Mindhiába. A helyes, sármos fiúból nem lett görög hős egyetlen film erejéig sem.

Azt nem tudjuk, ő bánta-e vagy sem, de a megfelelő jeleneteknél láb- és fenékdublőrt alkalmaztak helyette. Egyes hírek szerint, magyar származású férfit választottak erre a szerepre.  Ha ez igaz, és tudjátok, hogy ki ő, küldjetek fb elérhetőséget! A titoktartási szerződést figyelembe véve, minden részletet örömmel megosztunk veletek, amit elárul a forgatásról!

Van egy férfi, aktarzan_3i színész is, magyar és sváb is, és a vádlija is tökéletes. Ő Tarzan, a magyar származású ötszörös olimpiai bajnok, úszó, Johnny Weissmuller. János Péter Temesváron született, és Amerikában nőtt fel.

Igen nyápic, betegeskedő gyermeknek indult, de 1922-ben elsőként úszta le a 100 méteres távot egy percen belül. 150 jelentkező közül választották ki, és lett a filmtörténet első szűkszavú, de beszélő Tarzanja. Ekkor már 190 cm magas lett, és a görög istenek is irigyelték a lábait.

Azt nehéz lenne megmondani hányszor volt szerelmes, de ötször nősült.