Fehérnemű neked és neki

Aki egy nőnek ékszert, parfümöt és fehérneműt ajándékoz, az igen közel áll hozzá. Ez egy olyan link, ami finom célzásként is továbbíthatsz. Körülnéztünk kicsit a női fehérneműk között, és kerültük a jégeralsó típusú darabokat.

1. A zárkózott

Egy rafinált minta, még ha zárt is, fantasztikus alakot varázsol viselőjének. A kevesebbet mutat, aki többet mutat elv érvényesül ennél a darabnál. A magas felvágás a hosszú combok vizuális élményét adja, a csipke a csípőt és a karcsú alakot hangsúlyozza. Kiskabát alá sejtelmes viselet koncertre, színházba és vacsorára is.

intim2

2. A klasszikus

Örök klasszikus, egyszerűségében is tökéletes darab. Kivágott vagy vállpánt nélküli ruhához kötelező. Ellenpontozza a fönti darabot: épp csak annyit rejt, amennyi szükséges, de azt úgy, hogy mindent hangsúlyozzon.

 intim3

3. A trükkös

Nos. Ez a darab bizalmat és önbizalmat sugároz. Viselője nem fér a kísérletezéstől, vállalja testét és szereti, sőt, igényli a szépet. A csipkék, szalagok, pántok rafinált összjátéka adja ennek a darabnak a sajátosságát. Meglepetés és igazi ajándék egy meghitt estéhez, ha már túllendültetek az udvarláson.

 intim5

4. A szende

Aki nem szőke és kék szemű, annak is ártatlanságot kölcsönöznek ezek a darabok. Annak ellenére, hogy igen eltérő fazonúak, üzenetük hasonló: szerény, de szexi vagyok. Ezt a három darabot, akár csomagban is elfogadhatjuk, meglesz az az alkalom, ahol ki tudjuk próbálni démonikus hatásukat.

intim0

5. A boszorkány

Ezek a darabok könnyen beférnek az utazótáskába és a fiókodban sem foglalnak sok helyet, mégis nélkülözhetetleneknek tűnnek. Nagyon finom anyagból készültek, így rendkívül kényelmes viselet lehet. Ha felkeltették az érdeklődésedet, akkor böngéssz tovább az Intimissimi kínálatát. Érezd jól magad a bőrödben!

intim4