Register
A password will be e-mailed to you.

Fehérnemű neked és neki

Aki egy nőnek ékszert, parfümöt és fehérneműt ajándékoz, az igen közel áll hozzá. Ez egy olyan link, ami finom célzásként is továbbíthatsz. Körülnéztünk kicsit a női fehérneműk között, és kerültük a jégeralsó típusú darabokat.

1. A zárkózott

Egy rafinált minta, még ha zárt is, fantasztikus alakot varázsol viselőjének. A kevesebbet mutat, aki többet mutat elv érvényesül ennél a darabnál. A magas felvágás a hosszú combok vizuális élményét adja, a csipke a csípőt és a karcsú alakot hangsúlyozza. Kiskabát alá sejtelmes viselet koncertre, színházba és vacsorára is.

intim2

2. A klasszikus

Örök klasszikus, egyszerűségében is tökéletes darab. Kivágott vagy vállpánt nélküli ruhához kötelező. Ellenpontozza a fönti darabot: épp csak annyit rejt, amennyi szükséges, de azt úgy, hogy mindent hangsúlyozzon.

 intim3

3. A trükkös

Nos. Ez a darab bizalmat és önbizalmat sugároz. Viselője nem fér a kísérletezéstől, vállalja testét és szereti, sőt, igényli a szépet. A csipkék, szalagok, pántok rafinált összjátéka adja ennek a darabnak a sajátosságát. Meglepetés és igazi ajándék egy meghitt estéhez, ha már túllendültetek az udvarláson.

 intim5

4. A szende

Aki nem szőke és kék szemű, annak is ártatlanságot kölcsönöznek ezek a darabok. Annak ellenére, hogy igen eltérő fazonúak, üzenetük hasonló: szerény, de szexi vagyok. Ezt a három darabot, akár csomagban is elfogadhatjuk, meglesz az az alkalom, ahol ki tudjuk próbálni démonikus hatásukat.

intim0

5. A boszorkány

Ezek a darabok könnyen beférnek az utazótáskába és a fiókodban sem foglalnak sok helyet, mégis nélkülözhetetleneknek tűnnek. Nagyon finom anyagból készültek, így rendkívül kényelmes viselet lehet. Ha felkeltették az érdeklődésedet, akkor böngéssz tovább az Intimissimi kínálatát. Érezd jól magad a bőrödben!

intim4