Legyen vidám a konyhád, vidám a reggeled!

Miután elkészült a NoiZona.hu vicces férfi ajándék összeállítása, nem bírtuk megállni, hogy ne készítsünk egyet nőknek is. Szükségünk van színre, szeretetre, személyességre a konyhánk falai között. Jöjjön hát a BestStuff.hu női ajánlata!

  1. Tablet vágódeszka

A design betört a vágódeszkák piacára is. Így készülhetett el ez a darab, mely segít abban, hogy akkor is a monitort nézzük, amikor a leveszöldséget hámozzuk. Jól mutat akkor is, amikor használat után felakasztjuk a konyha falára. És még az is jó, ha valakit valóban sikerül megtréfálni vele.

Ára: 1990 forint.

no1

2. Hegedű bögre

Széééép! Gyöngéd, szívhez szóló darab. Zenészek és zenekedvelők számára kötelező. Nem tenném mosogatógépbe, sőt, a mosogatóba se. Akár íróasztalra tolltartónak vagy fürdőszobába kismütyür tartónak is tökéletes.

Ára: 4490 forint.

no3

3. Objektív bögre

Legkedvesebb fotós barátném és kolléganőm jutott eszembe, amikor beválogattam ide ezt a bögrét. Az ő asztalán jó poén lesz. Remélem stabil és tartós darab, és egy kollégáink sem keverik össze az igazival. Előre izgulok, hogy bejön-e az ajándéka!

Ára: 5990 forint.

no4

4. Csokikanál készítő forma

Filléres darab, maximális öröm. A csokis kanál nyalogatása és a csokikanál nyalogatás között ég és föld a különbség. Finom kézműves csokoládékat lehet készíteni otthon, és nagyszerű ízesítéseket alkalmazni. Karácsonyi ajándékkészítéshez nagyszerű és egyedi ötlet!

Ára: 590 forint.

no6

 

5. Jégkrémkészítő emberkék

Ne mond, hogy nincs szezonja, mert húsvétra úgyse jut eszedbe megvenni. Akkor sem dől össze a világ, ha télen leturmixolsz a mélyhűtőből gyümölcsöt és abból készíted el. Igazi vitaminbomba, csak a torkodra vigyázz!

Ára: 2990 forint.

no5